top of page

Oversettelsestjenester for Dokumenter

Document Translation Services.webp

Det snakkes mer enn 7000 språk rundt om i verden – så hvis du ønsker å spre ditt budskap eller innhold, er oversettelse avgjørende. Hos TranslationServices.com tilbyr vi pålitelige oversettelsestjenester av høy kvalitet for alle typer dokumenter og alle typer kunder. Enten du er en forsker ved et universitet, en næringslivstopp, en verdensberømt forfatter, eller noe annet, er vårt team av erfarne oversettere her for å hjelpe deg med å spre ditt budskap til et internasjonalt publikum.

Med dedikerte oversettelsesteam som representerer hundrevis av språk, er vi sikre på at vi kan imøtekomme omtrent alle oversettelsesbehov som måtte oppstå. Våre oversettelsestjenester dekker oversettelser både til og fra hundrevis av språk, noe som gjør oss til den eneste oversettelsestjenesten du trenger til alle dine oversettelsesbehov. Hvis du trenger oversettelse fra norsk, italiensk, tysk, eller spansk, vi kan hjelpe – og hvis du trenger oversettelse til japansk, koreansk, eller russisk, kan vi hjelpe med det også! Vi dekker også mindre brukte språk som estisk eller georgisk, i tillegg til truede språk som navajo, cree, nahuatl, og K’iche’. Ser du ikke språket ditt oppført? Bare nå ut til oss – vi kan fortsatt hjelpe.

Våre oversettere har bestått strenge tester for å bevise deres evne til å oversette og har dermed sikret seg en plass i vårt eliteoversetterteam – uansett hva slags dokument du trenger oversatt, kan du være trygg på at våre dokumentoversettere kan sømløst oversette til eller fra språket du ønsker, med en streng overholdelse av originaldokumentets tone og stil.

Hva slags dokumenter kan vi oversette?

Hos TranslationServices.com er målet vårt å bygge et mest mulig fleksibelt oversettelsesteam, et som er i stand til å dekke et bredt spekter av kundebehov uten at det går ut over kvaliteten. Til dette formål har vi bemannet vårt dokumentoversettelsesteam med oversettelseseksperter fra ulike felt og bransjer, og de bruker sin oversettelseserfaring fra ulike prosjekter til å levere dokumentoversettelser av høyeste kvalitet.

Teamet vårt kan oversette akademiske dokumenter, for eksempel avhandlinger og tidsskriftartikler, noe som er en fin måte for forskere å oppnå internasjonal anerkjennelse på. Vi kan også oversette forskningsundersøkelser til en rekke språk, og hjelpe både akademiske og forretningsforskere til å få ny innsikt i ulike befolkninger. Våre oversettelsestjenester er også populære blant bedrifter, siden vi kan hjelpe bedrifter med å utvide virksomheten sin til nye markeder, både ved å lette kommunikasjonen med lokale partnere og ved å lage engasjerende oversettelser av markedsdokumenter for å finne en ny kundebase. Vi kan også oversette kreative dokumenter – vi har oversettelseseksperter som spesialiserer seg på oversettelse av bøker, manus, poesi, og andre litterære verk.

Uansett hva slags dokument du trenger oversettelsestjenester for, jobber teamet vårt hardt for å gi deg en oversettelse av høyeste kvalitet.


 

Enormt høy standard

Hos TranslationServices.com lover vi kvalitet og presisjon for hvert dokument du trenger oversatt. Vi finner den mest passende oversetteren i teamet vårt etter å ha vurdert dine oversettelsesbehov og ditt dokuments emne. Med våre oversettelsestjenester for dokumenter kan du krysse språkbarrierer og kommunisere med mennesker over hele verden, og spre ditt budskap, innhold eller virksomheten hvor enn du vil – alltid til konkurransedyktige priser. Ta kontakt med oss og be om et gratis tilbud når som helst!

Hvis du vil komme i gang med oversettelser av dokumenter, send oss ​​en melding i dag.

bottom of page