top of page

Dokumentöversättningstjänster

Document Translation Services.webp

Det finns mer än 7 000 språk som talas runt om i världen – så om du vill marknadsföra ditt budskap eller innehåll är översättning avgörande. På TranslationServices.com erbjuder vi högkvalitativa, pålitliga översättningstjänster för alla typer av dokument och alla typer av kunder. Oavsett om du är en forskare vid ett universitet, en topppresterande företagsledare, en världsberömd författare, eller jobbar med annat, är vårt team av erfarna översättare här för att hjälpa dig att sprida ditt innehåll till en internationell publik.

Med dedikerade översättningsteam som representerar hundratals språk, vi är övertygade om att vi kan tillgodose nästan alla översättningsbehov som kan uppstå. För varje språk täcker våra dokumentöversättningstjänster både översättning till och från respektive språk, vilket gör oss till din one-stop-shop för alla dina översättningsbehov. Om du behöver översättning från engelska, italienska, tyska, eller spanska, kan vi hjälpa till – och om du behöver översätta till japanska, koreanska, eller ryska, kan vi hjälpa till med det också! Vi täcker mindre använda språk som estniska eller georgiska, såväl som utrotningshotade språk  som Navajo, Tro, Nahuatl, med mera. Om du inte ser ditt språk i listan kan du bara kontakta oss – Vi kanske ändå kan hjälpa till.

Våra översättare har klarat rigorösa tester för att bevisa sin förmåga att översätta och säkra en plats i vårt elitöversättningsteam – oavsett vilket typ av dokument du behöver översätta, kan du vara säker på att våra dokumentöversättare sömlöst kan översätta till eller från det språk du väljer, med en noggrann överensstämmelse med tonen och stilen i originaldokumentet.

Vilka typer av dokument kan vi översätta?

På TranslationServices.com är vårt mål att bygga ett så flexibelt översättningsteam som möjligt, ett team som kan täcka ett brett spektrum av kundbehov utan att någonsin kompromissa med kvaliteten. För detta ändamål har vi bemannat vårt dokumentöversättningsteam med översättningsexperter från olika områden och domäner, och de utnyttjar sin översättningserfarenhet från olika tidigare projekt för att leverera högkvalitativa dokumentöversättningstjänster.

Vårt team kan översätta akademiska dokument, såsom avhandlingar och tidskriftsartiklar, vilket är ett utmärkt sätt för forskare att få internationellt erkännande. Vi kan också översätta forskningsenkäter till många språk och hjälpa både akademiska och företagsforskare få nya insikter i olika populationer. Våra dokumentöversättningstjänster är också populära bland företag, eftersom vi kan hjälpa företag att expandera sin verksamhet till nya marknader, både genom att underlätta kommunikationen med lokala partners och genom att skapa engagerande översättningar av marknadsföringsdokument för att fånga en ny kundbas. Vi kan även översätta kreativa dokument också – vi har experter på dokumentöversättning som är specialiserade på översättning av böcker, skript, poesi och andra litterära verk.

Oavsett vilket typ av dokument du behöver översättningstjänster för, arbetar vårt översättningsteam hårt för att ge dig högsta möjliga översättningskvalitet.


 

Extremt höga krav

På TranslationServices.com utlovar vi kvalitet och precision med varje dokument du behöver översätta. Vi matchar dig med den mest lämpliga översättaren i vårt team efter att ha övervägt dina översättningsbehov och ämnet för ditt dokument. Med våra dokumentöversättningstjänster kan du korsa språkbarriärer och kommunicera med människor över hela världen, sprida ditt budskap, ditt innehåll eller expandera din verksamhet var du vill – alltid till konkurrenskraftiga priser. Nå ut till oss för att begära en kostnadsfri offert!

Om du vill komma igång med dokumentöversättningstjänster, skicka ett meddelande till oss idag.

bottom of page