top of page

Dokumentoversættelsestjenester

Document Translation Services.webp

Der tales mere end 7.000 sprog rundt om i verden – så hvis du vil promovere dit budskab eller dit indhold, er oversættelse afgørende. Hos TranslationServices.com tilbyder vi pålidelige oversættelsestjenester af høj kvalitet til alle slags dokumenter og alle slags kunder. Uanset om du er forsker på et universitet, toppræsterende virksomhedsleder, verdensberømt forfatter eller nogen som helst anden, er vores team af erfarne oversættere her for at hjælpe dig med at sprede dit indhold til internationale målgrupper.

Med dedikerede oversættelsesteams, der repræsenterer hundredvis af sprog, er vi overbeviste om, at vi kan imødekomme stort set ethvert oversættelsesbehov, der måtte opstå. For hvert sprog dækker vores dokumentoversættelsestjenester både oversættelse til og fra hundredvis af sprog, hvilket gør os til dit eneste nødvendige sted for alle dine oversættelsesbehov. Hvis du har brug for oversættelse fra dansk, engelsk, italiensk, tysk eller spansk, kan vi hjælpe – og hvis du har brug for oversættelse til japansk, koreansk, eller russisk, kan vi også hjælpe med det! Vi dækker også underforsynede sprog som estisk eller georgisk såvel som truede sprog som navajo, cree, nahuatl og k’iche’. Hvis du ikke kan se dit sprog på listen, så kontakt os endelig - vi kan måske stadig hjælpe.

Vores oversættere har bestået strenge tests for at bevise deres evner til at oversætte og sikre en plads på vores eliteoversættelsesteam – uanset hvilken slags dokument du har brug for at få oversat, kan du være sikker på, at vores dokumentoversættere problemfrit kan oversætte til eller fra det sprog, du vælger med en streng overholdelse af tonen og stilen i det originale dokument.

 

Hvilken slags dokumenter kan vi oversætte?

Hos TranslationServices.com er vores mål at bygge det mest fleksible oversættelsesteam muligt, et team der er i stand til at dække en bred vifte af kundebehov uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten. Til dette formål har vi bemandet vores dokumentoversættelsesteam med oversættelseseksperter fra forskellige områder og domæner, og de udnytter deres oversættelseserfaring fra forskellige tidligere projekter til at levere dokumenter af høj kvalitet.

Vores team kan oversætte akademiske dokumenter såsom afhandlinger og tidsskriftsartikler, hvilket er en fantastisk måde for forskere at opnå international anerkendelse. Vi kan også oversætte forskningsundersøgelser til adskillige sprog og hjælpe både akademiske og erhvervsforskere til at få ny indsigt i andre populationer. Vores dokumentoversættelsestjenester er også populære blandt virksomheder, da vi kan hjælpe virksomheder med at udvide deres aktiviteter til nye markeder, både ved at lette kommunikationen med lokale partnere og ved at skabe engagerende oversættelser af marketingdokumenter for at fange en ny kundebase. Vi kan absolut også oversætte kreative dokumenter - vi har dokumentoversættelseseksperter, der er specialiserede i oversættelse af bøger, manuskripter, poesi og andre litterære værker.

Uanset hvilken slags dokument du har brug for oversættelsestjenester til, arbejder vores oversættelsesteam hårdt på at give dig den højest mulige oversættelseskvalitet.

Urokkeligt høje standarder

Hos TranslationServices.com lover vi kvalitet og præcision med hvert dokument, du har brug for at få oversat. Vi matcher dig med den bedst egnede oversætter på vores team efter at have overvejet dine oversættelsesbehov og emnet for dit dokument. Med vores dokumentoversættelsestjenester kan du krydse sprogbarrierer og kommunikere med mennesker over hele verden, sprede dit budskab, dit indhold eller din virksomhed, hvor du vil – altid til konkurrencedygtige priser. Kontakt os for at anmode om et gratis prisoverslag når som helst!

Hvis du gerne vil i gang med dokumentoversættelsestjenester, så send os en besked i dag.

bottom of page