top of page

Bogoversættelsestjenester

Vi brinner för böcker – så vi tar boköversättning på allvar. Vi har byggt upp boköversättningsteam för många språk och noggrant valt de bästa boköversättarna för varje språk.

Enhver forfatter drømmer om verdensomspændende succes med deres kærligt udformede bog i hænderne på mennesker verden over. Tanken om fans over hele verden, der dykker ned i ens omhyggeligt opbyggede historie på snesevis af forskellige sprog er nok til at give et bredt smil på enhver forfatters ansigt. Det er dog ikke let at oversætte en bog - en bogoversætter skal omhyggeligt konvertere forfatterens unikke kreative stil til målsproget for at historiens kunst ikke går tabt i oversættelsen. Derfor er det så vigtigt at opsøge et professionelt bogoversættelsesteam af høj kvalitet til at håndtere din dyrebare prosa.

Vi her på TranslationServices.com brænder for bøger – faktisk har vi endda en løbende social mission om at donere bøger til hjemløse krisecentre. Så det burde ikke komme som en overraskelse, at vi også tager oversættelse af bøger seriøst. Vi har opbygget bogoversættelsesteams til adskillige sprog, og vi har nøje udvalgt de bedste bogoversættere. For hvert sprog har vi teammedlemmer, der oversætter både til og fra det sprog, så vi er rustet til at opfylde næsten enhver forfatters behov. Fra engelsk, tysk, portugisisk, spansk og italiensk til japansk, kinesisk, koreansk, og arabisk - vi dækker alle de store sprog i verden samt sprog der kan overses, som f.eks. dansk, kroatisk, aserisk, og kasakhisk. Vi tager det endda et skridt videre: Vi kan oversætte din bog til et truet sprog som eksempelvis cree, k’iche’ eller navajo!

Med TranslationServices.com kan du altid være sikker på, at din bog bliver oversat af de bedste bogoversættere i branchen. Alle vores bogoversættere har verificeret deres oversættelsesevner ved hjælp af de besværlige vurderinger, vi administrerer i screeningsprocessen. Vi sikrer også, at vores oversættere er vaskeægte litteraturelskere, der brænder for at levere bogoversættelser af høj kvalitet.

Vi oversætter bøger i alle genrer.

Som bogelskere sætter vi pris på bøger i alle genrer. Uanset om du har skrevet et spændende mordmysterium, en hjerteskærende historisk romantik, et finurligt fantasyeventyr eller en spændende sci-fi-dystopi, er vores bogoversættere ivrige efter at hjælpe dig med at tiltrække et nyt publikum rundt om i verden. Vi arbejder selvfølgelig også med faglitterære bøger – alt fra erindringer og bibliografier til selvhjælpsbøger, kogebøger, lærebøger og meget mere. Vi matcher dig med en bogoversætter med erfaring i og lidenskab for din genre, hvilket forbedrer kvaliteten af ​​din oversættelse.

Bøger i alle størrelser er også velkomne hos vores bogoversættelsesteam. Hvis du vil oversætte din novellesamling til brasiliansk-portugisisk, så bare send den til os! Hvis du leder efter nogen at oversætte din 1.000 sider lange faglitteratur fra russisk, kan vi også klare det. Vores bogoversættelsesteam er her for alle bøger.

Få din bog oversat til konkurrencedygtige priser.

Vores mål er at gøre professionel bogoversættelse så tilgængelig for forfattere over hele verden som muligt. Oversættelsespriserne kan variere afhængigt din bogs længde og type samt det sprog, du skal have den oversat til eller fra, men uanset hvad tilbyder vi konkurrencedygtige priser for vores professionelle bogoversættelsestjenester. Når alt kommer til alt, er vi passionerede omkring bøger og at dele dem med verden.

Hvorfor ikke anmode om et gratis prisoverslag på bogoversættelsestjenester i dag?

 

Send besked til vores team for mere information eller for at starte oversættelsesprocessen.

bottom of page