top of page

Oversettelsestjenester for bøker

Vi brinner för böcker – så vi tar boköversättning på allvar. Vi har byggt upp boköversättningsteam för många språk och noggrant valt de bästa boköversättarna för varje språk.

Enhver forfatter drømmer om verdensomspennende suksess, med sin kjærlig utformede bok i hendene på mennesker over hele verden. Tanken på at tilhengere verden over suges inn ens nøye konstruerte historie på dusinvis av forskjellige språk er nok til å gi et bredt smil på enhver forfatters ansikt. Det er imidlertid ikke lett å oversette en bok – en bokoversetter må nøye konvertere forfatterens unike kreative stil til målspråket for at historiens kunst ikke skal gå tapt i oversettelsen. Derfor er det veldig viktig å oppsøke et profesjonelt bokoversetterteam av høy kvalitet som kan håndtere din dyrebare prosa.

Vi her på TranslationServices.com brenner for bøker – faktisk har vi til og med et pågående sosialt oppdrag der vi donerer bøker til krisesentre for hjemløse. Så det burde ikke komme som en overraskelse at vi også tar bokoversettelse på alvor. Vi har bygget opp bokoversettelsesteam for en rekke språk, og har nøye valgt ut de beste bokoversetterne. For hvert språk har vi teammedlemmer som oversetter både til og fra det ønskede språket, så vi er rustet til å dekke omtrent hver forfatters behov. Fra norsk, tysk, portugisisk, spansk, og italiensk til japansk, kinesisk, koreansk, og arabisk, vi dekker alle de store språkene i verden, samt språk som kan bli oversett, som f.eks. dansk, kroatisk, aserbajdsjansk, og kasakhisk. Vi tar det til og med et skritt videre: vi kan oversette boken din til et truet språk som Cree, Quiché, eller Navajo!

Med TranslationServices.com kan du alltid være trygg på at boken din blir oversatt av de beste bokoversetterne i bransjen. Alle våre bokoversettere har bekreftet sin oversettelsesevne ved hjelp av de krevende vurderingene vi foretar under ansettelsesprosessen. Vi sørger også for at oversetterne våre er ekte litteraturelskere som brenner for å levere bokoversettelser av høy kvalitet.

 

Vi oversetter bøker i alle sjangre.

Som bokelskere setter vi pris på bøker i alle sjangre. Enten du har skrevet et spennende mordmysterium, en hjerteskjærende historisk romanse, et snodig fantasieventyr eller en spennende sci-fi-dystopi, er bokoversetterne våre ivrige etter å hjelpe deg med å tiltrekke deg nye publikummere fra hele verden. Vi jobber selvfølgelig også med faglitterære bøker – alt fra memoarer og bibliografier til selvhjelpsbøker, kokebøker, lærebøker og mer. Vi vil tildele deg en bokoversetter med erfaring og lidenskap for din sjanger, noe som sørger for kvaliteten på din oversettelse.

Bøker i alle størrelser er også velkomne hos vårt bokoversetterteam. Hvis du ønsker å oversette novellesamlingen din til brasiliansk portugisisk, bare send den vår vei! Hvis du leter etter noen til å oversette den 1000 sider lange sakprosaboken fra russisk, klarer vi det også. Bokoversettelsesteamet vårt er her for alle bøker.

Få boken din oversatt til konkurransedyktige priser.

Målet vårt er å gjøre profesjonell bokoversettelse så tilgjengelig som mulig for forfattere over hele verden. Oversettelsesprisene kan variere avhengig av din boks lengde og natur, samt språket du trenger den oversatt til eller fra, men uansett hva, tilbyr vi konkurransedyktige priser for våre profesjonelle bokoversettelser. Vi er tross alt lidenskapelig opptatt av bøker og å dele dem med verden.

Hvorfor ikke be om et gratis tilbud på bokoversettelse i dag? Send en melding til teamet vårt for mer informasjon eller for å starte oversettelsesprosessen.

bottom of page