top of page

Boköversättningstjänster

Vi brinner för böcker – så vi tar boköversättning på allvar. Vi har byggt upp boköversättningsteam för många språk och noggrant valt de bästa boköversättarna för varje språk.

Alla författare drömmer om framgång, med sin kärleksfullt utformade bok i händerna på människor över hela världen. Tanken på att fans runt om i världen tar del av ens noggrant uppbyggda berättelse på dussintals olika språk räcker för att få ett brett leende på alla författares ansikte. Det är dock inte lätt att översätta en bok – en boköversättare måste noggrant omvandla författarens unika kreativa stil till målspråket, så att historiens konst inte går förlorad i översättningen. Det är därför det är så viktigt att söka upp ett högkvalitativt, professionellt boköversättningsteam för att hantera din dyrbara text.

Vi här på TranslationServices.com brinner för böcker – i själva verket har vi till och med ett pågående socialt uppdrag att donera böcker till hemlösa. Så det borde inte komma som en överraskning att vi också tar boköversättning på allvar. Vi har byggt upp ett boköversättningsteam för många språk och noggrant valt de bästa boköversättarna. För varje språk har vi teammedlemmar som översätter både till och från det språket, så vi är utrustade för att tillgodose nästan alla författares behov. Från engelska, tyska, portugisiska, spanska, och italienska till japanska, kinesiska, koreanska, och arabiska, täcker vi alla världens större språk, såväl som språk som kan förbises, som t.ex danska, kroatiska, Azeri, och Kazakiska. Vi tar det till och med ett steg längre: vi kan översätta din bok till en utrotningshotat språk såsom Tro, eller Navajo!

Med TranslationServices.com kan du alltid vara säker på att din bok översätts av de bästa boköversättarna i branschen. Alla våra boköversättare har verifierat sin översättningsförmåga genom de mödosamma bedömningar vi gör i screeningprocessen. Vi säkerställer också att våra översättare är litteraturälskare som brinner för att tillhandahålla boköversättningar av hög kvalitet.

 

Vi översätter böcker av alla genrer.

Som bokälskare uppskattar vi böcker av alla genrer. Oavsett om du har skrivit ett spännande mordmysterium, en hjärtskärande historisk romans, ett nyckfullt fantasiäventyr eller en spännande sci-fi-dystopi, är våra boköversättare ivriga att hjälpa dig att locka nya publiker runt om i världen. Vi jobbar såklart också med fackböcker – allt från memoarer och bibliografier till självhjälpsböcker, kokböcker, läroböcker med mera. Vi matchar dig med en boköversättare med erfarenhet av och passion för just ditt genre, vilket förbättrar kvaliteten på din översättning.

Böcker av alla storlekar är också välkomna av vårt boköversättningsteam. Om du vill översätta din novellsamling till brasiliansk portugisisk, skicka det till oss! Om du letar efter någon att översätta din 1 000 sidor långa fackbok från ryska, ser vi också fram emot att hjälpa dig. Vårt boköversättningsteam finns här för alla typer av böcker.

Få din bok översatt till konkurrenskraftiga priser.

Vårt mål är att göra professionell boköversättning så tillgänglig för författare runt om i världen som möjligt. Översättningspriserna kan variera beroende på längden och karaktären på din bok, samt vilket språk du behöver den översatt till eller från, men oavsett vad erbjuder vi konkurrenskraftiga priser för våra professionella boköversättningstjänster. När allt kommer omkring brinner vi för böcker och att dela dem med världen.

Varför inte begära en kostnadsfri offert för boköversättningstjänster idag? Skicka ett meddelande till vårt team för mer information eller för att starta översättningsprocessen.

bottom of page