top of page

Kontraktoversettelsestjenester

Contract Translation Services.webp

Lovenes verden er komplisert nok uten språkbarrierer. Selv når alt er på ett språk, må ordlyden være streng og presis, for at smutthull ikke kan brukes mot deg i retten. Når oversettelse er involvert, blir dette enda vanskeligere, ettersom direkte paralleller for ord og uttrykk sjeldent eksisterer mellom språk, og det kan eksistere forskjellige juridiske standarder for forskjellige språk. Så hvis du trenger å oversette en kontrakt, er det viktig at du bruker profesjonelle fagfolk med ekspertise innen ditt felt.

Hos TranslationServices.com er vi stolte av å kunne tilby robuste kontraktoversettelsestjenester som bedrifter og organisasjoner i alle størrelser kan stole på. Våre kontraktoversettere er oppmerksomme på detaljer og sikrer at selv de minste nyansene i originalteksten blir fanget opp og sømløst konvertert til det ønskede språket, noe som resulterer i en robust kontrakt som kan tåle gransking like effektivt som originalen. Våre kontraktoversettelsestjenester er tilgjengelige i et bredt spekter av språk, inkludert norsk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, japansk, koreansk, Kinesisk (Forenklet og Tradisjonell), russisk, arabisk, og mer. Vi kan til og med tilby kontraktoversettelsestjenester for mindre brukte språk, som f.eks. latvisk, slovensk, eller usbekisk, eller truede språk som quechua, nahuatl, eller walisisk. For alle språk tilbyr vi oversettelse både til og fra det språket.

Det er avgjørende at kontraktoversetteren har mye erfaring siden kontraktoversettelse krever en spesiell finesse og presisjon som andre typer oversettelse ikke nødvendigvis behøver. Kontraktoversettere bør ha en viss grad av juridisk kunnskap for å garantere at deres oversatte kontrakter oppfyller juridiske standarder, derfor vurderer vi hver oversetterkandidat nøye for å sikre at de har den nødvendige juridiske bakgrunnen for kontraktoversettelse og viser den ytterste presisjon og nøyaktighet i oversettelsesarbeidet.

Uansett felt har vi den rette oversetteren for deg.

Kontrakter kan variere betydelig avhengig av bransje og type kontrakt det er snakk om. Ikke bare har ulike bransjer teknisk sjargong som er uforståelig for en vanlig person, men hver bransje har også ulike standarder for kontrakter. Vi har nøye valgt ut kontraktoversettere som representerer et bredt spekter av bransjer og felt, og som har omfattende erfaring med å oversette kontrakter for å kunne gjøre en pålitelig og presis oversettelse av din kontrakt. Enten du er jobber innen handel, konstruksjon, ingeniørfag, transport eller et hvilket som helst annet felt, har vi oversettelseseksperter som snakker ditt fagspråk.

Vi kan også oversette kontrakter for frilansere eller enkeltpersoner som gjennomfører en privat transaksjon eller avtale. Med et kontraktoversetterteam som er så erfarent som vårt, er ingenting utelukket. For enhver bransje, enhver type kontrakt og hvilket som helst språk, er våre kontraktoversettere her for å betjene deg.


 

Oppdag våre uslåelige priser for kontraktoversettelsestjenester.

Vi forstår hvor avgjørende en nøyaktig kontraktoversettelse er – det kan ha enorme konsekvenser for din bedrift eller organisasjon. Å utføre kontraktoversettelse av høy kvalitet er ikke alltid billig. Men vi tilbyr så konkurransedyktige priser som mulig for våre oversettelser, noe som gjør at både store og små organisasjoner kan dra nytte av teamets oversettelsesevner. For å finne ut nøyaktig hvordan våre priser passer ditt budsjett, kan du sende oss ​​en melding og be om et gratis tilbud i dag.

Vil du komme i gang med kontraktsoverettelsestjenester? Kontakt oss for å få ballen til å rulle.

bottom of page