top of page

Tekniska översättningstjänster

Technical Translation Services.webp

Letar du efter en professionell översättningstjänst för att troget konvertera din användarmanual, instruktionshäfte eller annat tekniskt dokument till eller från ett främmande språk? Tekniska översättningstjänster av hög kvalitet kan vara svåra att fastställa eftersom de kräver specialkunskaper som inte krävs för allmän översättning. För att skickligt översätta ett tekniskt dokument måste en översättare ha expertis inom respektive område och ha ett skarpt öga för detaljer, för att säkerställa att informationen översätts korrekt och fullständigt. Medan litterär översättning är en konst, är teknisk översättning mer av en vetenskap.

På TranslationServices.com är vi stolta över att kunna erbjuda professionella tekniska översättningstjänster till och från engelska och språk över hela världen. Oavsett om du behöver översätta instruktioner för komplexa maskiner till tyska, en bruksanvisning för en köksapparat till kinesiska, eller extremt esoteriska affärsdokument med mycket tekniskt språk från ryska till engelska och sedan igen till franska, vårt tekniska översättningsteam finns här för att stödja dig. Vi har tekniska översättare inte bara för populära språk som spanska, portugisiska, japanska, och arabiska men också för språk som tjeckiska, norska, armeniska, och burmesiska. Faktum är att vi till och med kan översätta tekniska dokument till udda språk som Navajo, Nahuatl, och Tro!

Vi anställer inte in vem som helst i vårt tekniska översättningsteam – alla tekniska översättningskandidater måste bevisa både sin översättningsförmåga och sin tekniska expertis. Vi ger ut strikta tester som bara de bästa översättningsproffs kan klara, och förskönar dem med esoterisk terminologi och jargong. Först efter att ha bekräftat precisionen i en sökandes testöversättningar tillåter vi dem att vara en del av vårt tekniska översättningsteam.

Våra tekniska översättningstjänster täcker alla typer av områden.

Tekniska översättningsbehov kommer i alla olika former, men vi har byggt ett tekniskt översättningsteam för att vara så flexibelt och robust som möjligt. Olika områden använder olika terminologier och kräver olika expertis från en översättare för att säkerställa precision, vilket är anledningen till att vi har gjort allt vi kan för att hitta de bästa översättarna som representerar ett brett spektrum av tekniska områden. Allt du behöver göra är att specificera ämnet för ditt tekniska dokument, så går vi igenom vårt tekniska översättningsteam för att erbjuda dig den bästa översättaren.

Med våra tekniska översättare som har erfarenhet över ett brett spektrum av ämnen kan du vara säker på att din tekniska översättning är i kompetenta händer. Från ingenjörsvärlden – inklusive civil-, el-, mekanik- och kemiteknik – till tillverkning, tunga maskiner, petroleumbearbetning, läkemedel och vidare, våra tekniska översättare är experter inom sina respektive områden, och de är stolta att översätta tekniskt material för att hjälpa företag, ingenjörer och forskare i deras arbete.

Tekniska översättningstjänster som inte kostar en förmögenhet.

Teknisk översättning kan vara dyr eftersom det är ett mycket specialiserat jobb som kräver en speciell finess som inte finns i andra typer av översättningar. Det är inte många översättare som har den kunskap på hög nivå som krävs för att leverera en högkvalitativ, exakt teknisk översättning. Det är därför du kan förvänta dig att betala en större slant för de flesta tekniska översättningstjänster – men här på TranslationServices.com säkerställer vi att våra priser är konkurrenskraftiga, vilket gör dem så rimliga som möjligt för våra olika tekniska översättningskunder. Varför inte begära en kostnadsfri offert idag?

Låt oss komma igång med tekniska översättningstjänster idag.

bottom of page