top of page

Tekniske oversettelsestjenester

Technical Translation Services.webp

Ser du etter en profesjonell oversettelsestjeneste du kan stole på og som kan konvertere din brukerhåndbok, instruksjonshefte eller annet teknisk dokument til eller fra et fremmedspråk? Tekniske oversettelsestjenester av høy kvalitet kan være vanskelig å finne, fordi de krever spesiell ekspertise som ikke er nødvendig for generell oversettelse. For å kunne oversette et teknisk dokument på en nøyaktig måte, må en oversetter ha ekspertkunnskap på det respektive feltet og ha et skarpt øye for detaljer for å sikre at informasjonen blir oversatt på en nøyaktig og fullstendig måte. Mens litterær oversettelse er en kunst, er teknisk oversettelse mer en vitenskap.

Hos TranslationServices.com er vi stolte av å kunne tilby profesjonelle tekniske oversettelsestjenester til og fra norsk og språk over hele verden. Enten du trenger å oversette instruksjoner for komplekse maskiner til tysk, en brukerveiledning for et kjøkkenapparat til tradisjonell kinesisk, eller ekstremt esoteriske forretningsdokumenter med svært teknisk språk fra russisk til norsk, og så igjen til fransk, er vårt tekniske oversettelsesteam her for å støtte deg. Vi har tekniske oversettere, ikke bare for store språk som spansk, portugisisk, japansk, og arabisk, men også for mindre brukte språk som tsjekkisk, armensk, og burmesisk. Faktisk kan vi til og med oversette tekniske dokumenter til truede språk som navajo, nahuatl, og cree!

Vi slipper ikke hvem som helst inn i vårt tekniske oversettelsesteam – alle tekniske oversettelseskandidater må bevise både sin oversettelsesevne og tekniske ekspertise. Vi har strenge tester som bare de beste oversettelsesekspertene kan bestå, og pynter dem med esoterisk terminologi og sjargong som lekfolk ikke ville forstått. Først etter å ha bekreftet en søkers nøyaktighet i testoversettelser, slipper vi dem inn i vårt tekniske oversettelsesteam.

Våre tekniske oversettelsestjenester dekker alle felt.

Tekniske oversettelsesbehov kommer i alle former og fasonger, men vi har bygget opp et teknisk oversettelsesteam for å være så fleksibel og robust som mulig. Ulike felt bruker ulik terminologi og krever ulik ekspertise fra en oversetter for å sikre presisjon, og det er grunnen til at vi har gjort alt vi kan for å finne de beste oversetterne som representerer et bredt spekter av tekniske felt. Alt du trenger å gjøre er å spesifisere feltet for ditt tekniske dokument, så vil vi gå gjennom vårt tekniske oversettelsesteam for å finne den beste oversetteren for deg.

Med tekniske oversettere som dekker et bredt spekter av disipliner, kan du være trygg på at din tekniske oversettelse er i kompetente hender. Fra nesten alle hjørner av ingeniørverdenen – inkludert sivil, elektrisk, mekanisk og kjemiteknikk – til produksjon, tunge maskiner, petroleumsbehandling, farmasøytiske produkter og mer, er våre tekniske oversettere de fremste ekspertene på sine respektive felt, og de er stolte av å oversette teknisk materiale for å kunne hjelpe bedrifter, ingeniører og forskere i sitt arbeid.

Tekniske oversettelsestjenester som ikke vil knekke bankkontoen.

Teknisk oversettelse kan være kostbar fordi det er en svært spesialisert jobb som krever en spesiell finesse som ikke finnes i andre typer oversettelse. Det er ikke mange oversettere som har den høye kunnskapen som trengs for å levere en nøyaktig teknisk oversettelse av høy kvalitet. Det er derfor du kan forvente å betale en pen krone for de fleste tekniske oversettelsestjenester – men her på TranslationServices.com sikrer vi at prisene våre er konkurransedyktige, noe som gjør dem så rimelige som mulig for vårt mangfoldige utvalg av tekniske oversettelseskunder. Hvorfor ikke be om et gratis tilbud i dag?

La oss komme i gang med tekniske oversettelsestjenester i dag.

bottom of page