top of page

Forretningsoversættelsestjenester

Business and Corporate Translation Servi.webp

Din internationale virksomheds succes afhænger af, hvor godt du kommunikerer med kunder, klienter, partnere og medarbejdere i andre lande. Du har brug for forretningsoversættere med de rigtige færdigheder til at konvertere dine hvidbøger, følgebreve, human resources-manualer og andre forretningsdokumenter til dine målsprog.

 

Vores ekspertteam af oversættere arbejder med virksomheder på tværs af en række brancher for at tilpasse indhold til et internationalt publikum. For eksempel...

 

  • iDashboards, et softwarefirma, bad os om at korrekturlæse markedsføringskopi og derefter oversætte det til spansk og italiensk, så de kunne nå ud til de 437 millioner mennesker, der taler spansk, og de 63 millioner mennesker, der taler italiensk.

,

  • Cybercube.io fik os til at oversætte manuskriptet til deres eSports-video til koreansk, kinesisk, vietnamesisk, spansk og portugisisk for at gøre deres tjeneste tilgængelig for de over to milliarder mennesker, der taler disse sprog.

 

Global kommunikation er afhængig af nøjagtig oversættelse. TranslationServices.com kan opfylde dine behov, uanset din branche, dit materiales kompleksitet og dit målsprog.

 

Kontakt TranslationServices.com for forretningsoversættelse i dag.


 

Udvid din forretning internationalt.

 

For virkelig at have en global tilstedeværelse skal virksomheder kommunikere effektivt på en række sprog. Teamet hos TranslationServices.com giver en vigtig fordel i forhold til andre forretningsoversættelsestjenester. Vi forstår forretningskulturer, -praksisser og -skrivestile i adskillige lande, hvilket betyder, at vi er i stand til at adressere kommunikationsnuancerne, der starter på dansk, men slutter på eksempelvis russisk, kinesisk, eller arabisk.

 

Enhver solid forretningsstrategi er afhængig af markedsvækst, investeringer og partnerskaber, som alle kan findes i andre lande. Udnyt disse muligheder ved at oversætte dine forretningsdokumenter til koreansk, portugisisk, tysk, japansk eller et hvilket som helst andet sprog, dine partnere og kunder taler.


 

Vi holder de højeste standarder.

 

Vores team vil oversætte dine dokumenter nøjagtigt, hvilket letter din kommunikation med internationale investorer og virksomhedsledere. At levere dokumenter på dit publikums modersmål skaber tillid til dig og din virksomhed. Vi lægger stor vægt på at vinde din tillid ved at producere nøjagtige, professionelt formaterede oversættelser.

 

Vores oversættere kommer fra en række forskellige akademiske og branchemæssige baggrunde, fra økonomi til teknologi og alt derimellem. De har alle bestået grundige færdighedstests for grammatik og stil på deres målsprog. Vi kan håndtere oversættelse af enhver type forretningsmateriale: brochurer, manualer, nyhedsbreve, markedsundersøgelser og meget mere.

 

Få forretningsoversættelsestjenester i dag.

Her er, hvad nogle af vores tilfredse kunder har at sige om vores forretningsoversættelsestjenester:

TranslationServices.com forenklede i høj grad oversættelsesprocessen for mine virksomheder. Jeg havde brug for at oversætte videomanuskripter, webindhold og produktoversigter, og mine målsprog spændte fra vietnamesisk, portugisisk og svensk. Noget af mit materiale indeholdt også teknisk terminologi, der krævede en oversætter med erfaring inden for eSport. At vide, at TranslationServices.com arbejder med et team af menneskelige oversættere, som alle har målsproget som modersmål... gav mig ro i sindet til at vide, at mit materiale blev oversat nøjagtigt.

—Dasha Rolina, UKAD

(oversættelse af produktinformation til koreansk, forenklet kinesisk, vietnamesisk, spansk og portugisisk og oversættelse af webstedsindhold til svensk)


 

Da jeg henvendte mig til TranslationServices.com for at oversætte mit indtalingsmanuskript, havde jeg brug for oversættelser, der ikke kun formidlede oplysningerne korrekt på målsprogene, men også bibeholdt tonen i det originale manuskript. TranslationServices.coms oversættelsesteam gjorde lige præcis det og leverede oversatte manuskripter, der var lige så effektive på europæisk-portugisisk og koreansk, som de havde været på engelsk. Jeg vil bestemt anbefale dem til andre virksomheder, der kræver nøjagtige oversættelser.

 

—Anna Tsymbalist, Cybercube

(oversættelse af ændringer til et indtalingsmanuskript fra engelsk til europæisk-portugisisk og koreansk)

bottom of page