top of page

Professionelle online oversættelsestjenester

Danish

TranslationServices.com leverer professionel oversættelse på ethvert sprog om ethvert emne. Vores hold af eksperter har oversat tusindvis af dokumenter til tilfredse kunder i København, Aarhus, Aalborg og resten af verden. Uanset om du har brug for oversættelse til eller fra dansk, engelsk, hindi, spansk eller kinesisk, lover vi at oversætte dit projekt til den højeste standard.

 

Kontakt os for at indhente et tilbud.

 

Hvilke tjenester tilbyder vi?

 

TranslationServices.com leverer oversættelser af høj kvalitet til klienter fra en række baggrunde fra virksomheder til forfattere og akademikere. Udover at levere oversættelsestjenester til dansk oversætter vores dygtige hold af oversættere jævnligt til over 100 sprog. Vi tilbyder:

 

 

  • Forretningsoversættelse. Har du brug for at få et katalog oversat fra dansk til engelsk eller et andet sprog? Vi tilbyder forretningsoversættelsestjenester til human resources-manualer, produktbeskrivelser og andet forretnings- og markedsføringsindhold.

 

  • Litterær oversættelse. Klar til at udvide din internationale læserskare? Vi har oversat bøger fra næsten alle genrer fra romantiske romaner til science fiction-manuskripter til memoirer. Vores litterære oversættere går ud over bogstavelig ord-for-ord oversættelse for at bevare din stemme og stil.

 

  • Medicinsk oversættelse. Vi leverer ikke selv medicinske oversættelser, men vi samarbejder med et medicinsk oversætterfirma, som hurtigt og præcist kan oversætte noter, lægerapporter, patientinterviews og andre medicinske dokumenter til eller fra dansk.

 

  • Juridisk oversættelse. Vi samarbejder med et juridisk oversætterfirma, der har den nødvendige erfaring og ekspertise til at oversætte dine hensigtserklæringer, beedigede skriftlige erklæringer, bekendtgørelser, fortrolighedspolitikker og andre juridiske dokumenter. Vores juridiske oversætterpartner er altid professionel og fortrolig.

 

  • Certificeret oversættelse. Vælg denne tjeneste, hvis du har brug for en akademisk udskrift, ægteskabs- eller skilsmisseerklæring eller et andet vigtigt dokument oversat fra dansk til immigrationsformål eller lignende.

 

  • Lokalisering. Ønsker du at udvide din virksomhed til et udenlandsk marked? Vi kan tilpasse dit indhold til specifikke lande og regioner.

 

 

  • Generel oversættelse. Har du bare brug for et dokument på dansk oversat hurtigst muligt? Vi oversætter næsten alt præcist og til overkommelige priser, så kontakt os for at diskutere dine danske oversættelsesbehov.

 

Hvem er vi?

 

Oversætterne hos TranslationServices.com er højt kvalificerede professionelle med bevist erfaring, og som er fænomenalt detaljeorienterede. Vores danske oversættere specialiserer sig inden for en vifte af emner, så vi tildeler det enkelte projekt til et passende medlem af holdet. Vi tilbyder ganske enkelt de bedste oversættelsestjenester for folk i København, Aarhus, Aalborg og andre steder.

 

Hvorfor arbejde med TranslationServices.com?

 

  • Vi leverer præcise forretnings-, akademiske og litterære oversættelser inden for ethvert emne og genre til overkommelige priser.

 

  • Vi tilbyder professionel menneskelig oversættelse på ethvert sprog om ethvert emne.

 

  • I modsætning til andre oversættelsestjenester er vi ikke afhængige af maskinoversættelse – vi overlader i stedet hvert oversættelsesprojekt til medlemmer af vores professionelle team.

 

Vi er stolte af de høje kvalitetsstandarder, som vores professionelle oversættere møder, og vi garanterer din tilfredshed med vores arbejde.

 

Kontakt os for at indhente et tilbud.

bottom of page