top of page

Akademiske oversettelsestjenester

Academic Translation Services - Option 1.webp

Vårt ekspertteam av oversettere jobber med forskere, masterstudenter og professorer fra en rekke akademiske felt for å forberede arbeidet deres for et internasjonalt publikum. Ønsker du å sende inn din akademiske oppgave til et tysk tidsskrift? Håper du på å kunne samarbeide med italienske kolleger? Forbereder du en presentasjon på russisk?


TranslationServices.com kan møte dine behov for akademiske oversettelser. Vi håndterer komplekse vitenskapelige og tekniske oversettelser på flere språk, som f.eks. spansk, norsk, kinesisk, koreansk, og mange flere, og vi tildeler hvert prosjekt til en oversetter med bakgrunn fra det fagfeltet.


Vi forstår også at en del av hver akademisk oversettelse er grundig korrekturlesing av grammatikk og stil, samt generell kvalitet. Hver av våre oversettere gjennomgår strenge tester for å sikre at arbeidet deres oppnår den høyeste standarden for nøyaktighet.


La TranslationServices.com utføre din akademiske oversettelse. Legg inn en bestilling i dag.

 

Ekspertene våre håndterer en rekke oversettelsesprosjekter.

Våre oversettere er grundige og effektive. Vi kan jobbe innenfor din tidsplan og tidsfrister for å fullføre oversettelsen akkurat når du trenger det. Enten du trenger akademisk oversettelse av en artikkel, en avhandling, en forskningsundersøkelse, eller en teknisk manual, vil teamet vårt sørge for at materialet ditt kan leses med en naturlig flyt på det ønskede språket og at det også vil opprettholde riktig stil og format for å passe dine behov.


TranslationServices.com tilbyr rask behandlingstid og rimelige priser, fra 9 cent per ord, og vi kan til og med samarbeide med deg for å gi revisjoner. Vi streber etter oversettelser av høyeste kvalitet, enten det er arabisk, polsk, tyrkisk, eller et av de andre språkene teamet vårt jobber med.

 

Vi fokuserer på kundeservice.

Fornøyde kunder er vårt ultimate mål. Vi vil holde deg oppdatert om prosjektet og svare på eventuelle spørsmål du har gjennom hele prosessen. Våre oversettere kombinerer mange års erfaring og spesialisert kunnskap (selv for vitenskapelig og teknisk oversettelse) med de høyeste standarder for kvalitet og nøyaktighet.


Bli med i vår voksende liste over fornøyde kunder og få akademiske oversettelser som oppfyller dine behov. Det er enkelt å sende inn en bestilling: Bare kontakt TranslationServices.com for å komme i gang eller for å be om et gratis tilbud.


Bestill akademiske oversettelsestjenester i dag.

Her er hva noen av våre fornøyde kunder har å si om våre akademiske oversettelsestjenester:

Da jeg lette etter en polsk til engelsk oversetter for et intervju om ingeniør- og arkitekturteknikker, var min største bekymring om oversettelsen ville forbli tro mot essensen av det originale intervjuet. Jeg valgte å jobbe med TranslationServices.com fordi de var villige til å gi en 100 % menneskelig oversettelse i stedet for å stole på en programvare, så jeg visste at materialet mitt ville bli oversatt nøyaktig av en med engelsk som morsmål. Jeg er fornøyd med resultatene og vil absolutt anbefale deres akademiske oversettelsestjenester.

 

—Damian Przybyla, Laka

(oversettelse av et intervju på 1 259 ord om ingeniør- og arkitekturteknikker fra polsk til amerikansk engelsk)


 

Jeg henvendte meg til TranslationServices.com for å oversette artikkelen min om bisfosfonatbehandling for tannimplantater fra brasiliansk portugisisk til engelsk. Oversettelsesteamet deres var i stand til å navigere i den komplekse vitenskapelige terminologien i materialet mitt, og skapte en nøyaktig og profesjonelt redigert engelsk oversettelse som ble akseptert for publisering i PubMed. Jeg føler meg trygg på at forskningen min har blitt godt representert på engelsk, og jeg vil anbefale TranslationServices.com sine akademiske oversettelsestjenester til mine kolleger.

 

—Vittorio Moraschini, Federal University of Rio de Janeiro, professor

(oversettelse fra portugisisk til engelsk av 1 919 ord om bisfosfonatbehandling i tannlegefaget)


 

Oversettelse fra TranslationServices.com var uvurderlig for å hjelpe meg med å eksponere mitt akademiske arbeid med hagebruk handel, opprinnelig skrevet på tysk, for et bredere engelsktalende publikum og gjøre det mulig for meg å sende inn artiklene mine for publisering i engelske tidsskrifter. Deres tysk til britisk engelsk oversettere var i stand til å sømløst oversette terminlogier fra mitt felt og forble tro mot min profesjonelle akademiske tone. Jeg anbefaler TranslationServices.com for akademisk oversettelse av høy kvalitet.

 

—Christian Engelke, University of Worcester, forsker

(oversettelse fra tysk til britisk engelsk av 14 545 ord om økonomi i hagebruk)

bottom of page