top of page

Akademiske oversættelsestjenester

Academic Translation Services - Option 1.webp

Vores ekspertteam af oversættere arbejder med forskere, kandidatstuderende og professorer fra en række akademiske områder for at forberede deres arbejde til et internationalt publikum. Søger du at aflevere din akademiske opgave til en tysksproget journal? Håber på at samarbejde med italienske kolleger? Forbereder du på en præsentation på russisk?


TranslationServices.com kan opfylde dine akademiske oversættelsesbehov. Vi håndterer kompleks videnskabelig og teknisk oversættelse på flere sprog, som f.eks spansk, dansk, kinesisk, koreansk og mange flere, og vi tildeler hvert projekt til en oversætter med en baggrund inden for det fagområde.


Vi forstår også, at en del af ethvert akademisk oversættelsesjob er grundig korrekturlæsning for grammatik og stil såvel som overordnet kvalitet. Hver af vores oversættere gennemgår strenge tests for at sikre, at deres arbejde opnår den højeste standard for nøjagtighed.


Lad TranslationServices.com udføre din akademiske oversættelse. Bestil i dag.

 


Vores eksperter håndterer en række forskellige oversættelsesprojekter.


Vores oversættere er grundige og effektive. Vi kan arbejde inden for din tidsplan og dine deadlines for at færdiggøre din oversættelse, præcis når du har brug for det. Uanset om du har brug for akademiske oversættelsestjenester til en artikel, en afhandling, en forskningsundersøgelse eller en teknisk manual, vil vores team sikre, at dit materiale flyder naturligt på målsproget og vil også opretholde den korrekte stil og det format, der passer til dine krav.


TranslationServices.com tilbyder hurtige ekspeditionstider og overkommelige priser fra 9 cents per ord, og vi kan endda samarbejde med dig om at levere revisioner. Vi stræber efter oversættelse af højeste kvalitet, uanset om det er til arabisk, polsk, tyrkisk eller et af de andre sprog, vores team understøtter.

 


Vi har fokus på kundeservice.


Tilfredse kunder er vores ultimative mål. Vi vil kommunikere status på dit projekt og besvare eventuelle spørgsmål, du har, under hele processen. Vores oversættere kombinerer mange års erfaring og specialiseret viden (selv til videnskabelig og teknisk oversættelse) med de højeste standarder for kvalitet og nøjagtighed.


Tilmeld dig vores voksende liste af tilfredse kunder og få akademiske oversættelsestjenester, der opfylder dine behov. Det er nemt at afgive din ordre: Du skal blot kontakte TranslationServices.com for at komme i gang eller for at anmode om et gratis prisoverslag.


Bestil akademiske oversættelsestjenester i dag.

Her er, hvad nogle af vores tilfredse kunder har at sige om vores akademiske oversættelsestjenester:

Da jeg søgte en polsk til engelsk-oversætter til et interview om ingeniør- og arkitekturteknikker, var min største bekymring, om oversættelsen ville forblive tro mod essensen af ​​det originale interview. Jeg valgte at arbejde med TranslationServices.com, fordi de [var villige til] at levere en 100 % menneskelig oversættelse i stedet for at bruge software, så jeg vidste, at mit materiale ville blive oversat nøjagtigt af en med engelsk som modersmål. Jeg er tilfreds med resultaterne og vil absolut anbefale deres akademiske oversættelsestjenester.

 

—Damian Przybyla, Laka

(oversættelse af et interview på 1.259 ord om ingeniør- og arkitekturteknikker fra polsk til amerikansk-engelsk)


 

Jeg henvendte mig til TranslationServices.com for at få min artikel om bisfosfonatterapi til tandimplantater oversat fra brasiliansk-portugisisk til engelsk. Deres oversættelsesteam var i stand til at navigere i mit materiales komplekse videnskabelige terminologi og lave en nøjagtig og professionelt redigeret engelsk oversættelse, der blev accepteret til offentliggørelse i PubMed. Jeg føler mig overbevist om, at min forskning er blevet repræsenteret godt på engelsk, og jeg ville anbefale TranslationServices.coms akademiske oversættelsestjenester til mine kolleger.

 

—Vittorio Moraschini, Federal University of Rio de Janeiro, professor

(oversættelse fra portugisisk til engelsk af 1.919 ord om bisfosfonatterapi i tandplejen)


 

Oversættelsen fra TranslationServices.com var uvurderlig i at hjælpe mig med at eksponere mit akademiske arbejde med detailgartneri, oprindeligt skrevet på tysk, for et bredere engelsktalende publikum og gøre det muligt for mig at indsende mine artikler til udgivelse i engelske tidsskrifter. Deres engelske oversættere fra tysk til britisk-engelsk var i stand til problemfrit at oversætte termer fra mit felt og forblive tro mod min professionelle akademiske tone. Jeg vil varmt anbefale TranslationServices.com til akademisk oversættelse af høj kvalitet.

 

—Christian Engelke, University of Worcester, forsker

(oversættelse fra tysk til britisk-engelsk af 14.545 ord om gartneriets økonomi)

bottom of page