top of page

Akademiska översättningstjänster

Academic Translation Services - Option 1.webp

​Vårt expertteam av översättare arbetar med forskare, doktorander och professorer från en mängd olika akademiska områden för att förbereda deras arbete för en internationell publik. Vill du skicka in din akademiska uppsats till en tysk-språktidning? Hoppas du kunna samarbeta med italienska kollegor? Förbereder du dig inför en presentation på ryska?


TranslationServices.com kan tillgodose dina akademiska översättningsbehov. Vi hanterar komplexa vetenskapliga och tekniska översättningar på flera språk, som t.ex spanska, engelska, kinesiska, koreanska, och många fler. Vi tilldelar varje projekt till en översättare med bakgrund inom det översatta ämnet.


Vi förstår också att en del av alla akademiska översättningsjobb är noggrann korrekturläsning för grammatik och stil, såväl som övergripande kvalitet. Var och en av våra översättare genomgår rigorösa tester för att säkerställa att deras arbete uppnår högsta noggrannhetsstandard.


Låt TranslationServices.com utföra din akademiska översättning. Beställ idag.

 


Våra experter hanterar en mängd olika översättningsprojekt.


Våra översättare är noggranna och effektiva. Vi kan arbeta inom ditt schema och deadlines för att slutföra din översättning precis när du behöver den. Oavsett om du behöver akademiska översättningstjänster för en artikel, en avhandling, en forskningsundersökning, eller en teknisk manual, kommer vårt team att se till att ditt material läses naturligt på målspråket och kommer också att behålla rätt stil och format för att passa dina krav.


TranslationServices.com erbjuder snabba handläggningstider och överkomliga priser, från 9 cent per ord, och vi kan till och med arbeta med dig för att tillhandahålla revisioner. Vi strävar efter översättning av högsta kvalitet, oavsett om det ska översättas till arabiska, polska, turkiska, eller något av de andra språk som vårt team stöder.

 


Vi fokuserar på kundservice.


Nöjda kunder är vårt yttersta mål. Vi kommer att kommunicera status för ditt projekt och svara på alla frågor du har under hela processen. Våra översättare kombinerar många års erfarenhet och specialiserad kunskap (även för vetenskaplig och teknisk översättning) med högsta standard för kvalitet och noggrannhet.


Gå med i vår växande lista med nöjda kunder och få akademiska översättningstjänster som uppfyller dina behov. Det är enkelt att skicka in din beställning: Kontakta bara TranslationServices.com för att komma igång eller för att begära en kostnadsfri offert.


Beställ akademiska översättningstjänster idag.

Här är vad några av våra nöjda kunder har att säga om våra akademiska översättningstjänster:

När jag sökte en översättare från polska till engelska för en intervju om ingenjörs- och arkitekturteknik, var min huvudsakliga oro om översättningen skulle förbli trogen budskapet i den ursprungliga intervjun. Jag valde att arbeta med TranslationServices.com eftersom de kunde tillhandahålla 100 % mänsklig översättning istället för att förlita mig på programvara, så jag visste att mitt material skulle översättas korrekt av en översättare som talar engelska som modersmål. Jag är nöjd med resultaten och rekommenderar absolut deras akademiska översättningstjänster.

 

—Damian Przybyla, Laka

(översättning av en intervju på 1 259 ord om ingenjörs- och arkitekturteknik från polska till amerikansk engelska)

 

Jag kontaktade TranslationServices.com för att översätta min artikel om bisfosfonatterapi för tandimplantat från brasiliansk portugisiska till engelska. Deras översättningsteam kunde navigera i den komplexa vetenskapliga terminologin i mitt material och skapade en korrekt och professionellt redigerad engelsk översättning som accepterades för publicering i PubMed. Jag känner mig säker på att min forskning har representerats väl på engelska, och jag skulle rekommendera TranslationServices.com:s akademiska översättningstjänster till mina kollegor.

 

—Vittorio Moraschini, Federal University of Rio de Janeiro, professor

(översättning från portugisiska till engelska av 1 919 ord om bisfosfonatterapi i tandvården)

 

Översättning från TranslationServices.com var ovärderlig för att hjälpa mig att exponera mitt akademiska arbete om trädgårdsodling, ursprungligen skrivet på tyska, för en bredare engelsktalande publik och göra det möjligt för mig att skicka in mina artiklar för publicering i engelska tidskrifter. Deras tyska till brittisk engelska översättare kunde sömlöst översätta termer inom mitt ämne och förbli trogen min professionella akademiska ton. Jag rekommenderar verkligen TranslationServices.com för akademisk översättning av hög kvalitet.

 

—Christian Engelke, University of Worcester, forskare

(översättning från tyska till brittisk engelska av 14 545 ord om trädgårdsodlingens ekonomi)

bottom of page