top of page

Medicinske oversættelsestjenester

Medical Translation Services

Leder du efter erfarne fagfolk til professionelt at oversætte dine lægefaglige dokumenter?

 

TranslationServices.com tilbyder ikke medicinske oversættelsestjenester direkte, men vi har etableret et partnerskab med et førende firma, der leverer nøjagtige medicinske oversættelsestjenester til hospitaler, klinikker og andre sundhedsinstitutioner over hele verden.

 

Medicinsk oversættelse af høj kvalitet kræver nicheekspertise, hvorfor vores partner arbejder med oversættere med erfaring inden for en række medicinske specialer, herunder anæstesiologi, dermatologi, akutmedicin, hæmatologi, immunologi, intern medicin, neurologi, obstetrik og gynækologi, onkologi, oftalmologi, patologi, pædiatri, psykiatri, radiologi, kirurgi og urologi. Med erfaring på over 20 år i nogle tilfælde er dette bureaus oversættere eksperter, forpligtet til at fremme tilgængelig og effektiv pleje.

Kontakt os for en introduktion

Få fleksibel medicinsk oversættelse, der passer til dine behov

 

Din lægepraksis står over for unikke udfordringer. Det bureau, vi har samarbejdet med, vil opfylde dine behov og levere medicinsk oversættelse, der giver dig mulighed for at kommunikere med patienter og yde optimeret pleje.

 

  • Måske har du brug for en måde at forklare behandlingsmuligheder derhjemme for din bys hmong-befolkning?

 

  • Måske har dit travle hospital brug for instruktionsark før operation, der hurtigt kan oversættes til kinesisk?

 

  • Måske ønsker din lægeklinik blot at oversætte børnevaccinationsplaner til spansk for at gøre processen så let som muligt for forældre?

 

Uanset om du søger oversættelse til noter, medicinske rapporter, patientinterviews eller noget andet, kan dette bureau hjælpe. Deres yderst erfarne og fleksible professionelle oversættere, hvoraf mange er læger og sygeplejersker, kan arbejde med næsten alle typer dokumenter.


 

Nøjagtig medicinsk oversættelse er afgørende for nøjagtig medicinsk behandling

 

Oversættelse er vanskelig. I mange tilfælde har ord ingen en-til-en ækvivalenter på tværs af sprog, men medicinsk oversættelse skal simpelthen være omhyggeligt nøjagtig - da unøjagtighed kan bringe liv i fare. Patienter lægger deres helbred i hænderne på ikke kun plejepersonale, men også medicinske oversættere, som alle skal udføre deres job nøjagtigt og kompetent.

 

Medicinsk oversættelse er ikke noget job for amatører. Med stor erfaring i den medicinske sektor er disse oversættere detaljeorienterede og omhyggelige og producerer kun det mest præcise arbejde. Med de grundige kvalitetssikringsprocedurer, de udfører, vil deres oversættelser med garanti være tilfredsstillende.


 

Livreddende pleje kræver hurtig oversættelse

 

Inden for sundhedspleje kan hastighed være forskellen mellem liv og død, og nogle gange er medicinsk oversættelse nødvendig for at komme videre med en afgørende procedure. Det medicinske oversættelsesfirma, vi arbejder med, lægger stor vægt på at levere oversættelser til deadline. Denne dedikation til rettidig levering og deres tilgængelighed 24/7 betyder, at du vil modtage medicinske oversættelser, når du har brug for dem.


 

Forvent urokkelig kundesupport

 

Det medicinske oversættelsesbureau, vi arbejder med, er ikke kun forpligtet til hurtige og nøjagtige oversættelser – de har også gjort det til deres mission at levere en fejlfri kundeoplevelse fra ende til anden. For at sikre, at ordrer altid forløber problemfrit for kunderne, har vores partner et dedikeret team af kundeservicemedarbejdere. Uanset om du har problemer med implementering, kontoadministration eller noget andet, er deres team klar til at hjælpe. De er tilgængelige til enhver tid, så hvis du har brug for deres hjælp, skal du blot ringe til dem, når vi har introduceret jer.


 

Vælg et firma, der holder dine medicinske data fortrolige

 

​Med sikre servere, det seneste inden for krypteringsteknologi og stærke NDA'er for alle deres oversættere, er firmaet dedikeret til at beskytte medicinske data. De overholder strengt HIPAA og andre love og regler om patientfortrolighed. Du kan være sikker på, at dine medicinske data vil være sikre hos vores partnerbureau.

 

Vores partner er den bedste medicinske oversættelsesvirksomhed i branchen

 

​Hvis du leder efter en medicinsk oversættelsesvirksomhed, der er nøjagtig, hurtig, fleksibel, pålidelig og troværdig, er vores partner svaret. Dette bureau er dedikeret til at levere de bedste tilgængelige medicinske oversættelsestjenester, og vi tror virkelig på, at de lykkes med deres mission. Hvis vi ikke troede på, at de var det bedste medicinske oversættelsesfirma derude, ville vi ikke anbefale dem til at hjælpe med at opfylde dine behov.

 

Klar til medicinsk oversættelse af højeste kaliber? Kontakt os med det samme, så vi kan introducere dig til en service, der kan løse din medicinske oversættelseshovedpine.

bottom of page