top of page

Hivatalos Online Fordító Szolgáltatások

Hungarian

A TranslationServices.com minden nyelvről és minden témakörben vállal hivatalos fordítást. Szakembereink több ezer elégedett ügyfél számára végeztek már fordításokat Budapesten, Debrecenben, Miskolcon és a világ számtalan pontján. Legyen szó magyar, angol, hindi, spanyol vagy kínai fordításról, a magas szintű minőség nálunk garantált.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Mely szolgáltatások érhetők el cégünknél?

 

A TranslationServices.com magas minőségű fordítást kínál ügyfelei számára minden szakágban, legyen az könyvkiadás, üzleti vagy tudományos szektor. Kiváló fordítógárdánk a magyaron kívül több mint 100 további nyelvre vállal rendszeresen fordításokat. Megrendelőink számára az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk:

 

 

  • Üzleti fordítás: szeretné magyar nyelvű katalógusát angolra vagy más nyelvre lefordíttatni? Irodánk vállalja HR kézikönyvek, termékleírások és egyéb üzleti és marketing tartalmak fordítását.

 

  • Irodalmi fordítás: szeretné olvasótáborát nemzetközi viszonylatban is megnövelni? Minden műfajú könyv fordításában szereztünk már tapasztalatot, a romantikus novelláktól elkezdve a Sci-fi kéziratokon keresztül az életrajzokig. Irodalmi fordítóink nem használnak tükörfordítást, számunkra a legfontosabb az Ön hangjának és stílusának hű visszaadása.

 

  • Orvosi fordítás: az egészségügyi fordításokat nem saját fordítóink végzik, hanem erre szakosodott partnerünk. Vállaljuk feljegyzések, orvosi jelentések, páciens beszámolók és egyéb gyógyászati dokumentumok magyarról vagy magyarra történő precíz és gyors fordítását.

 

  • Jogi fordítás: partnerünk rendelkezik a szükséges tapasztalattal és szaktudással szándéknyilatkozatok, tanúvallomások, közjegyzői okiratok, adatvédelmi szabályzatok és egyéb jogi tartalmak lefordításához. Profi szakfordítóként bizalmasan kezelünk minden megbízást.

 

  • Hiteles fordítás: amennyiben tudományos kéziratról, házassági anyakönyvi kivonatról, válási papírról vagy egyéb nélkülözhetetlen bevándorlási vagy hasonló célú dokumentum fordításáról legyen szó magyar nyelvről, válassza irodánk ezen szolgáltatását.

 

  • Lokalizáció: szeretné üzletét nemzetközi viszonylatban működtetni? Az adott országnak és régiónak megfelelően adaptáljuk az Ön bármely tartalmát.

 

 

  • Általános fordítás: sürgősen szüksége lenne egy magyar nyelvű dokumentum lefordítására? Mindennemű tartalom pontos fordítását vállaljuk megfizethető áron. Ehhez nem kell mást tennie, mint felvennie velünk a kapcsolatotés kollégánkkal megbeszélnie a részleteket.

 

 

Cégünkről röviden

 

A TranslationServices.com fordítói igazolt tapasztalattal rendelkező, munkájukra rendkívül igényes, magasan képzett szakemberek. Magyar nyelvű fordítóinkat speciális szaktudásuk alapján bízzuk meg a különböző szakirányú projektekkel, ezáltal is biztosítva hogy a lehető legjobb fordítói szolgáltatást nyújtsuk a Budapesten, Debrecenben, Miskolcon és egyéb más városokban élő partnereink számára.

 

Miért érdemes a TranslationServices.com-ot választania?

 

  • Megfizethető árú és pontos fordítást kínálunk minden témában és műfajban, akár üzleti, szakmai vagy irodalmi fordításról legyen is szó.

 

  • Professzionális, kizárólag emberi erőforrású fordítást használunk minden nyelven és témakörben.

 

  • Más irodákkal szemben mi egyáltalán nem használunk gépi fordítást, minden megbízásunkat valamely arra specializálódott szakfordítónk látja el.

 

Büszkék vagyunk a magas szintű minőségi szakfordítói múltunkra és garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz szolgáltatásainkkal.

 

Kérjen árajánlatot!

bottom of page