top of page

Professionele online vertaaldiensten

Flemish

TranslationServices.com levert professionele vertalingen in elke taal en voor elk onderwerp. Ons deskundige team heeft duizenden documenten vertaald voor tevreden klanten in Antwerpen, Gent, Brugge, en overal ter wereld. Of u nu een vertaling van of naar het Vlaams, Engels, Hindi, Spaans of Chinees nodig heeft, wij beloven uw project te vertalen volgens de hoogste standaard.

 

Neem contact met ons op voor een offerte.

 

Welke diensten bieden wij aan?

 

TranslationServices.com levert vertalingen van hoge kwaliteit voor klanten met verschillende achtergronden, van bedrijven tot auteurs en academici. Naast het leveren van vertaaldiensten voor het Vlaams, vertaalt ons goed opgeleide vertaalteam regelmatig meer dan 100 talen. Wij bieden aan:

 

 

  • Zakelijke vertaling. Wilt u een catalogus laten vertalen van het Vlaams naar het Engels of een andere taal? Wij bieden zakelijke vertaaldiensten voor personeelshandboeken, productbeschrijvingen en andere zakelijke en marketinginhoud.

 

  • Literaire vertaling. Klaar om uw internationale lezerspubliek te laten groeien? We hebben boeken uit bijna elk genre vertaald, van romans tot science fiction-manuscripten en memoires. Onze literaire vertalers gaan verder dan letterlijke woord-voor-woordvertalingen om uw inhoud en stijl te behouden.

 

  • Medische vertaling. We leveren zelf geen medische vertalingen, maar we werken samen met een medisch vertaalbureau dat snel en accuraat notities, medische rapporten, patiënteninterviews en andere medische documenten in of vanuit het Vlaams kan vertalen.

 

  • Juridische vertaling. We zijn een partnerschap aangegaan met een juridisch vertaalbureau dat de ervaring en expertise heeft om uw intentieverklaringen, beëdigde verklaringen, akten, privacybeleid en andere juridische documentatie te vertalen. Onze juridische vertaalpartner is altijd professioneel en vertrouwelijk.

 

  • Gecertificeerde vertaling. Kies deze dienst als u een academische transcriptie, huwelijks- of echtscheidingsakte of een ander cruciaal document nodig heeft dat vertaald is uit het Vlaams voor immigratie of soortgelijke doeleinden.

 

  • Lokalisatie. Wilt u uw bedrijf uitbreiden naar een buitenlandse markt? Wij kunnen uw inhoud aanpassen aan specifieke landen en regio's.

 

 

 

Wie zijn we?

 

De vertalers van TranslationServices.com zijn hooggekwalificeerde professionals, met aantoonbare ervaring en fenomenale aandacht voor detail. Onze Vlaamse vertalers zijn gespecialiseerd in een waaier van onderwerpen, wat betekent dat we elk project toewijzen aan een geschikt teamlid. Heel eenvoudig: wij bieden de beste vertaaldiensten aan de mensen in Antwerpen, Gent, Brugge, en elders.

Waarom werken met TranslationServices.com?

 

  • Wij bieden betaalbare en nauwkeurige zakelijke, academische en literaire vertalingen voor elk onderwerp of genre.

 

  • Wij bieden professionele menselijke vertalingen in elke taal en voor elk onderwerp.

 

  • In tegenstelling tot andere vertaaldiensten, vertrouwen wij niet op automatische vertaling, maar vertrouwen wij elk vertaalproject toe aan leden van ons professionele team.

 

Wij zijn trots op de hoge kwaliteitseisen die onze professionele vertalers stellen en wij garanderen uw tevredenheid over ons werk.

 

Neem contact met ons op voor een offerte.

bottom of page