top of page

Ammattitaitoisia käännöspalveluita verkossa

Finnish

TranslationServices.com tarjoaa ammattitaitoisia käännöksiä kaikilla eri kielillä, kaikenlaisista eri aiheista. Ammattitaitoinen tiimimme on kääntänyt tuhansia asiakirjoja tyytyväisille asiakkaille Helsingistä, Espoosta, Tampereelta ja kaikkialta maailmasta. Tarvitsitpa käännöksen suomesta tai suomeksi, englannista tai englanniksi, hindistä tai hindiksi, espanjasta tai espanjaksi, kiinasta tai kiinaksi, vakuutamme kääntäväsi projektisi korkealaatuisesti.

 

Ota yhteyttä saadaksesi hinta-arvion.

 

Mitä palveluita tarjoamme?

 

TranslationServices.com tarjoaa laadukkaita käännöksiä erilaisille asiakkaille, niin yrityksistä kirjailijoille kuin akateemikoillekin. Suomen kielen palveluiden lisäksi taitava käännöstiimimme kääntää säännöllisesti yli 100 eri kielelle. Tarjoamme

 

 

  • yritysten käännöksiä. Tarvitsetko luettelosi käännetyksi suomesta englanniksi tai muulle kielelle käännettynä? Tarjoamme yritysten käännöspalveluita henkilöstöhallinnon ohjekirjoille, tuotekuvauksille sekä muille yritys- ja markkinointisisällöille.

 

  • kirjallisuuden käännöksiä. Oletko valmis kasvattamaan lukijakuntaasi kansainvälisesti? Olemme kääntäneet lähes jokaisen tyylilajin kirjoja romantiikkanovelleista sci-fin käsikirjoituksiin ja muistelmiin. Kirjallisuuskääntäjämme eivät pelkästään käännä sanasta sanaan, vaan säilyttävät käännöksessään äänesi ja tyylisi.

 

  • lääketieteen käännöksiä. Emme tarjoa lääketieteellisiä käännöksiä itse, mutta teemme yhteistyötä lääketieteellisiä käännöksiä tarjoavan yrityksen kanssa. He kykenevät nopeasti ja tarkasti kääntämään sairauskertomuksia, raportteja, potilashaastatteluja ja monia muita lääketieteen asiakirjoja suomesta ja suomeksi.

 

  • lakitekstien käännöksiä. Teemme yhteistyötä lakitekstejä kääntävän yrityksen kanssa, joka kokeneesti kääntää aiepöytäkirjat, valaehtoiset todistukset, kauppakirjat, yksityisyysehdot ja muut lakitekstit. Lakiteksteihin erikoistunut kumppanimme on aina ammattitaitoinen ja luottamuksellinen.

 

  • sertifioituja käännöksiä. Voit valita tämän palvelun, jos tarvitset akateemisen tekstin, avioliitto- tai avioerotodistuksen tai muun tärkeän asiakirjan käännettyä suomesta muulle kielelle esimerkiksi maahanmuuton yhteydessä.

 

  • lokalisaatiota. Haluatko laajentaa yritystäsi muille markkinoille? Voimme muokata sisältösi juuri tietylle maalle tai alueelle sopivaksi.

 

 

  • yleisiä käännöksiä. Tarvitsetko suomenkielisen asiakirjasi käännetyksi mahdollisimman pian? Käännämme lähestulkoon kaikkea kohtuuhintaisesti ja tarkasti, joten ota yhteyttä keskustellaksesi käännöstarpeistasi.

 

Keitä olemme?

 

TranslationServices.comin kääntäjät ovat päteviä ammattilaisia, joilla on todistetusti kokemusta työstään ja uskomattoman tarkka silmä yksityiskohtien huomioimisessa. Suomen kielen kääntäjämme ovat erikoistuneet moniin erilaisiin aihealueisiin, joten osoitamme kunkin projektin siihen sopivalle tiimimme jäsenelle. Yksinkertaisesti sanottuna tarjoamme parhaita käännöspalveluita Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja muualla asuville henkilöille.

 

Miksi valita TranslationServices.com?

 

  • Tarjoamme kohtuuhintaisia ja tarkkoja yritys-, akatemia- ja kirjallisuuskäännöksiä mitä tahansa aihetta tai aluetta koskien.

 

  • Tarjoamme ammattitaitoisia, ihmisten tekemiä käännöksiä millä tahansa kielellä, mitä tahansa aihetta koskien.

 

  • Toisin kuin monet muut käännöspalvelut, me emme luota tietokoneen tekemiin käännöksiin, vaan käännöksestä huolehtii ammattitaitoisen tiimimme jäsen.

 

Olemme ylpeitä ammattitaitoisten kääntäjiemme työn laadusta ja takaamme, että olet tyytyväinen työmme jälkeen.

 

Ota yhteyttä saadaksesi hinta-arvion.

bottom of page