top of page

Professionele Online Vertaaldiensten

Dutch

TranslationServices.com biedt professionele vertalingen in iedere taal, voor elk onderwerp. Ons team van experts heeft duizenden documenten vertaald voor tevreden klanten in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en wereldwijd. Of u nu een vertaling nodig heeft van of naar het Nederlands, Engels, Hindi, Spaans of Chinees, wij beloven uw project op het hoogste niveau te vertalen.

 

Neem contact met ons op voor een offerte.

 

Welke diensten bieden wij?

 

TranslationServices.com levert vertalingen van hoge kwaliteit voor klanten met verschillende achtergronden, van bedrijven, tot auteurs en academici. Naast het bieden van vertaaldiensten voor Nederlands, vertaalt ons vakkundig vertaalteam regelmatig meer dan 100 talen. Wij bieden:

 

 • Academische vertaling. We kunnen elk onderwerp vertalen van Nederlands naar Engels, Nederlands naar Duits, Nederlands naar Japans, en nog vele andere talenparen en dat allemaal voor een betaalbare prijs.

 

 • Zakelijke vertaling. Heeft u een catalogus die vertaald moet worden van Nederlands naar Engels of een andere taal? We bieden zakelijke vertaaldiensten voor personeelshandleidingen, productomschrijvingen, en andere zakelijke en marketing content.

 

 • Literaire vertaling. Klaar om uw internationale lezerspubliek uit te breiden? We hebben boeken van bijna elk genre vertaald, van romans tot sciencefictionmanuscripten en memoires. Onze literaire vertalers gaan verder dan letterlijke woord-voor-woord vertaling om uw toon en stijl te behouden.

 

 • Medische vertaling. We bieden zelf geen medische vertalingen maar we werken samen met een medisch vertaalbureau dat notities, medische rapporten, interviews met patiënten, en andere medische documenten snel en zorgvuldig van of naar het Nederlands kan vertalen.

 

 • Juridische vertaling. We werken samen met een juridisch vertaalbureau dat de ervaring en expertise heeft om uw intentieverklaringen, beëdigde verklaringen, akten, privacy-beleid en andere juridische documentatie te vertalen. Onze juridische vertaalpartner is altijd professioneel en vertrouwelijk

 

 • Beëdigde vertaling. Ga voor deze dienst als u een vertaling nodig heeft vanuit het Nederlands van een academisch transcript, een huwelijks- of echtscheidingsakte of een ander cruciaal document voor immigratie- of soortgelijke doeleinden.

 

 • Lokalisatie. Bent u van plan om uw bedrijf uit te breiden naar een buitenlandse markt? Wij kunnen uw inhoud aanpassen voor specifieke landen en regio’s.

 

 

 • Algemene vertaling. Heeft u een Nederlandstalig document dat zo snel mogelijk vertaald moet worden? We kunnen bijna alles betaalbaar en nauwkeurig vertalen, dus neem contact met ons op om uw Nederlandse vertaalwensen te bespreken.

 

Wie zijn wij?

 

De vertalers van TranslationServices.com zijn hoogopgeleide professionals, met bewezen ervaring en fenomenale aandacht voor detail. Onze Nederlandse vertalers zijn gespecialiseerd in verschillende onderwerpen, zodat we elk project toewijzen aan een geschikt teamlid. Met andere woorden, we bieden eenvoudigweg de beste vertaaldiensten aan de inwoners van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en elders.

 

Waarom samenwerken met TranslationServices.com?

 

 • We bieden betaalbare en nauwkeurige zakelijke, academische, en literaire vertalingen voor ieder onderwerp of genre.

 

 • We bieden professionele menselijke vertalingen in iedere taal, voor elk onderwerp.

 

 • In tegenstelling tot andere vertaaldiensten, vertrouwen wij niet op machinevertalingen; in plaats daarvan vertrouwen we elk vertaalproject toe aan leden van ons professionele team.

 

We zijn trots op de hoge kwaliteit die onze professionele vertalers bewerkstelligen, en we garanderen dat u tevreden zult zijn over ons werk.

 

Neem contact met ons op voor een offerte.

bottom of page