top of page

Profesionalne usluge online prevođenja

Croatian

TranslationServices.com pruža profesionalne prijevode na bilo koji jezik, neovisno o tematici. Naš tim stručnjaka preveo je tisuće dokumenata za zadovoljne klijente iz Zagreba, Splita, Rijeke, kao i cijelog svijeta. Bilo da vam je potreban prijevod na hrvatski, engleski, hindi, španjolski, kineski ili s njega, obećavamo vam da ćemo za vaš projekt dostaviti prijevod najviše kvalitete.

 

Kontaktirajte nas za ponudu.

 

Koje usluge nudimo?

 

TranslationServices.com nudi visokokvalitetne prijevode za klijente iz različitih područja, uključujući tvrtke, autore i akademike. Osim pružanja prevoditeljskih usluga za Hrvatsku, naš izvrsni prevoditeljski tim redovito prevodi preko 100 jezika.

 

Nudimo:

 

 

  • Poslovni prijevod. Treba li vam prevesti katalog s hrvatskog na engleski ili neki drugi jezik? Nudimo usluge poslovnog prevođenja priručnika za ljudske resurse, opisa proizvoda i ostalog poslovnog i marketinškog sadržaja.

 

  • Književni prijevod. Spremni ste za rast međunarodnog čitateljstva? Preveli smo knjige iz gotovo svakog žanra, od ljubavnih romana do znanstvenofantastičnih rukopisa i memoara. Naši književni prevoditelji nadilaze doslovno ‟riječ za riječ” prevođenje kako bi očuvali vaš glas i stil.

 

  • Medicinski prijevod. Mi sami ne osiguravamo medicinske prijevode već smo se udružili s tvrtkom koja može brzo i precizno prevesti bilješke, medicinska izvješća, intervjue s pacijentima i druge medicinske dokumente na hrvatski jezik ili s njega.

 

  • Pravni prijevod. Udružili smo se s tvrtkom koja ima iskustvo i stručnost za prevođenje vaših pisama namjere, izjava, djela, pravila privatnosti i drugih pravnih dokumenata. Naš partner u pravnom prevođenju je uvijek profesionalan i povjerljiv.

 

  • Ovjereni prijevod. Izaberite ovu uslugu ukoliko trebate s hrvatskog jezika prevesti akademski transkript, potvrdu o braku ili razvodu ili druge krucijalne dokumente za imigracijske ili slične svrhe.

 

  • Lokalizacija. Želite proširiti svoje poslovanje na inozemno tržište? Možemo prilagoditi vaš sadržaj za određene zemlje i regije.

 

 

  • Opći prijevod. Trebate li samo što prije prevesti dokument na hrvatskom jeziku? Prevodimo gotovo sve povoljno i precizno, stoga nas kontaktirajte kako bi razgovarali o vašim potrebama prevođenja hrvatskog jezika.

 

Tko smo mi?

 

Prevoditelji u TranslationServices.com su visoko kvalificirani profesionalci s dokazanim iskustvom i izvrsnim okom za detalje. Naši hrvatski prevoditelji specijalizirali su se za niz područja, što znači da svaki projekt dodjeljujemo odgovarajućem članu tima. Jednostavno, pružamo najbolje usluge prevođenja građanima Zagreba, Splita, Rijeke i ostatke zemlje.

 

Zašto surađivati sa TranslationServices.com?

 

  • Pružamo povoljne i precizne poslovne, akademske i književne prijevode za bilo koju tematiku ili žanr.

 

  • Nudimo profesionalno ljudsko prevođenje na bilo kojem jeziku, za bilo koju temu.

 

  • Za razliku od ostalih pružatelja prevoditeljskih usluga, mi se ne oslanjamo na strojno prevođenje; umjesto toga svaki prijevod povjerimo članu našeg profesionalnog tima.

 

Ponosni smo na visoke standarde kvalitete koju naši profesionalni prevoditelji postižu i garantiramo vaše zadovoljstvo našim radom.

 

Kontaktirajte nas za ponudu.

bottom of page