top of page

Serveis professionals de traducció en línia

Catalan

TranslationServices.com proporciona traduccions professionals en qualsevol idioma i de qualsevol tema. El nostre equip d’experts ha traduït milers de documents per a clients satisfets a Barcelona, Tarragona, Lleida i arreu del món. Tant si necessiteu una traducció del, o al, català, anglès, hindi, castellà o xinès, li prometem que obtindrà una traducció del més alt nivell pel seu projecte.

 

Contacteu amb nosaltres per a obtenir un pressupost.

 

Serveis que oferim

 

TranslationServices.com entrega traduccions de gran qualitat per a clients de col·lectius molt diversos, des d’empreses, fins a autors i acadèmics. A més de proporcionar serveis de traducció al català, el nostre consumat equip tradueix de forma regular a més de 100 idiomes. Oferim:

 

 

  • Traduccions per a empresesNecessiteu un catàleg traduït del català a l'anglès o a un altre idioma? Oferim serveis de traducció per a empreses de manuals de recursos humans, descripcions de productes i altres continguts comercials i de màrqueting.

 

  • Traduccions literàriesPreparat per augmentar els seus lectors internacionals? Hem traduït llibres de gairebé tots els gèneres, des de novel·les romàntiques, manuscrits de ciència-ficció fins a autobiografies. Els nostres traductors literaris van més enllà de fer una traducció literal paraula per paraula, així preserven la seva veu i el seu estil.

 

  • Traduccions mèdiquesNosaltres no realitzem traduccions mèdiques, però ens hem associat amb una empresa de traduccions mèdiques que pot traduir de forma ràpida i precisa notes d’historials mèdics, informes, entrevistes a pacients i d'altres documents mèdics del, o al, català.

 

  • Traduccions legalsEns hem associat amb una empresa de traduccions legals que compta amb l’experiència i perícia per a traduir declaracions d’intencions, declaracions jurades, escriptures, polítiques de privadesa i altres documents legals. El nostre soci de traducció legal sempre és professional i confidencial.

 

  • Traduccions certificadesTrieu aquest servei si necessiteu un expedient acadèmic, un certificat de matrimoni o divorci o un altre document essencial traduït del català per motius d'immigració o similars.

 

  • LocalitzacionsVol ampliar el seu negoci a mercats exteriors? Podem adaptar el seu contingut per a països i regions específiques.

 

 

  • Traduccions generalsTan sols necessiteu una traducció d'un document en català el més ràpid possible? Ho traduïm gairebé tot de forma assequible i precisa, així doncs, contacta amb nosaltres per parlar respecte a les vostres necessitats pel que fa a traduccions al català.

 

Qui som?

 

Els traductors de TranslationServices.com són professionals altament qualificats, amb experiència contrastada i amb una atenció fenomenal als detalls. Els nostres traductors al català estan especialitzats en diversos temes, és a dir, assignem cada projecte al membre adequat de l'equip. Simplement, oferim els millors serveis de traducció als barcelonins, tarragonins, lleidatans o persones de qualsevol altre lloc.

 

Per què treballar amb TranslationServices.com?

 

  • Oferim traduccions de negocis, acadèmiques i literàries assequibles i acurades per a qualsevol tema o gènere.

 

  • Oferim una traducció realitzada per professionals humans en qualsevol idioma, per a qualsevol tema.

 

  • A diferència d'altres serveis de traducció, nosaltres no confiem en les traduccions automàtiques; en lloc d'això, encarreguem cada traducció als membres del nostre equip professional.

 

Estem orgullosos dels alts nivells de qualitat que aconsegueixen els nostres traductors professionals, i li garantim que quedarà satisfet amb els nostres resultats.

 

Contacteu amb nosaltres per a obtenir un pressupost.

bottom of page