top of page

Profesionalne Usluge Online Prevođenja

Bosnian

TranslationServices.com nudi profesionalni prijevod na bilo koji jezik, na bilo koju temu. Naš stručni tim preveo je na hiljade dokumenata za zadovoljne klijente u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli, ali i širom svijeta. Bilo da vam treba prijevod sa ili na bosanski, engleski, hindi, španjolski ili kineski jezik, obećavamo da će vaš projekat biti preveden prema najvišim standardima.

 

Kontaktirajte nas za ponudu.

 

Kakve usluge nudimo?

 

TranslationServices.com obezbjeđuje visokokvalitetne prijevode za klijente iz raznih branši, od kompanija, preko autorskih djela, do akademskih radova. Pored bosanskog jezika, naš tim uspješnih prevodilaca prevodi sa više od 100 jezika. Nudimo:

 

 

  • Prijevodi poslovnih dokumenata. Treba li vam prevesti katalog sa bosanskog na engleski ili bilo koji drugi svjetski jezik? Nudimo usluge prevođenja priručnika za ljudske resurse, opise proizvoda, kao i sav ostali poslovni i marketinški sadržaj.

 

  • Književni prijevodi. Želite povećati broj internacionalnih čitalaca? Imamo iskustva u prevođenju knjiga u većini žanrova, od romantičnih romana, preko naučno-fantastičnih rukopisa, do memoara. Naši prevodioci nude mnogo više od pukog prijevoda od riječi do riječi, čuvajući vaš originalni izraz i stil.

 

  • Prijevodi medicinske dokumentacije. Ne prevodimo sami medicinsku terminologiju, ali smo se udružili sa firmom koja nudi  prijevode bilješki, medicinskih izvještaja, intervjua sa pacijentima, kao i ostalih medicinskih dokumenata sa ili na bosanski jezik.

 

  • Pravni prijevodi. Udružili smo se sa firmom koja ima iskustvo i stručnost u prevođenju pisama namjere, izjava, djela, pravila o privatnosti i druge pravne dokumentacije. Naš pravni prevodilački partner uvijek je profesionalan i povjerljiv.

 

  • Ovjereni prijevod. Odaberite ovu uslugu ukoliko vam treba akademski prijevod, potvrda o sklapanju braka, potvrda o razvodu, ili prijevod nekog drugog važnog dokumenta sa bosanskog jezika u imigracijske ili slične svrhe.

 

  • Lokalizacija. Želite proširiti vaš biznis na inostrano tržište? Mi možemo prilagoditi vaš sadržaj određenim državama i regijama.

 

 

  • Opći prijevod. Možda samo želite da vaš dokument na bosanskom jeziku bude preveden što prije? Mi prevodimo sve vrste dokumenata povoljno i tačno, zato kontaktirajte nas da se dogovorimo o detaljima vezanim za vaš prijevod.

 

Ko smo mi?

 

Prevodioci na TranslationServices.com su visoko kvalifikovani, sa dokazanim iskustvom i pažnjom za detalje. Naši prevodioci na bosanski jezik stručnjaci su iz više oblasti, tako da uvijek možemo dodijeliti vaš projekat odgovarajućem prevodiocu. Jednostavno, nudimo najbolje usluge prevođenja za područje Sarajeva, Banja Luke, Tuzle, ali i svih drugih krajeva.

 

Zašto raditi sa TranslationServices.com?

 

  • Pružamo povoljan i kvalitetan prijevod poslovnih, akademskih, te književnih dokumenata iz raznih područja i žanrova.

 

  • Nudimo profesionalne ljudski prevedene dokumente na bilo kojem jeziku, na bilo koju temu.

 

  • Za razliku od drugih servisa za online prevođenje, mi se ne oslanjamo na mašinski prijevod; umjesto toga povjeravamo sve projekte nekom od članova našeg profesionalnog tima.

 

Ponosni smo na visoki standard i kvalitet koji postižu naši prevodioci, te garantujemo da ćete biti zadovoljni našim uslugama.

 

Kontaktirajte nas za ponudu.

bottom of page