top of page

Professionella översättningstjänster online

Swedish

TranslationServices.com erbjuder professionell översättning på alla språk och i ämnen. Vårt expertteam har översatt tusentals dokument till nöjda kunder i Stockholm, Göteborg, Malmö och runt  världen. Vare sig ni behöver översättning till eller från svenska, engelska, hindi, spanska eller kinesiska så lovar vi att översätta ert projekt till högsta standard.

 

Kontakta oss för en offert.

 

Vilka tjänster erbjuder vi?

 

TranslationServices.com levererar översättningar av hög kvalitet till klienter av många olika bakgrunder, från företag till författare och akademiker. Förutom att erbjuda översättningstjänster på svenska så översätter vårt framgångsrika team regelbundet till över 100 språk. Vi erbjuder:

 

 • Akademisk översättning. Vi kan till ett rimligt pris översätta alla möjliga ämnen från svenska till engelska, tyska, japanska och flera andra språk.

 

 • Översättning för företag. Behöver ni en katalog översatt från svenska till engelska eller något annat språk? Vi erbjuder översättningstjänster för HR-handböcker, produktbeskrivningar och andra företags- och marknadsföringsmaterial.

 

 • Litterär översättning. Är ni redo att nå en internationell läspublik? Vi har översatt böcker i nästan alla genrer - från romantiska romaner till Sci-Fi manuskript och memoarer. Våra litterära översättare gör mer än att bara översätta ord för ord - de strävar efter att behålla er röst och stil.

 

 • Medicinsk översättning. Vi själva erbjuder inte medicinsk översättning, men vi är partners med en medicinsk översättningsfirma som snabbt och exakt kan översätta anteckningar, medicinska rapporter, patientintervjuer och andra medicinska dokument till eller från svenska.

 

 • Juridisk översättning. Vi är partners med en juridisk översättningsfirma som har erfarenhet och expertis i översättning av avsiktsförklaring, affidavit, urkunder, integritetspolicy och andra juridiska dokument. Vår juridiska översättningspartner är alltid professionell och konfidentiell.

 

 • Auktoriserad översättning. Välj denna tjänst om ni behöver en akademisk transkribering, ett äktenskapscertifikat, skilsmässodokument eller andra viktiga dokument översatta från svenska på grund av migration eller liknande anledningar.

 

 • Lokalisering. Vill ni expandera ert företag och nå en utländsk marknad? Vi kan anpassa ert underlag för specifika länder och regioner.

 

 • Undertextning. Vi kan översätta den svenska dialekten i era videos och skapa undertexter i andra språk så som italienska, portugisiska eller vietnamesiska.

 

 • Generell översättning. Behöver ni bara ett dokument på svenska översatt direkt? Vi översätter nästintill allt korrekt och till ett rimligt pris; kontakta oss gärna för att diskutera ert svenska översättningsbehov.

 

Vilka är vi?

 

Översättarna på TranslationServices.com är högt kvalificerade och professionella med bevisad erfarenhet och fenomenala ögon för detaljer. Våra svenska översättare specialiserar sig i en rad olika ämnen, vilket innebär att vi tilldelar varje projekt till en lämplig medlem av vårt team. Vi erbjuder helt enkelt de bästa översättningstjänsterna till människor i Stockholm, Göteborg, Malmö och på andra platser.

 

Varför jobba med TranslationServices.com?

 

 • Vi erbjuder rimliga priser och korrekta företags-, akademiska och litterära översättningar i alla ämnen och genrer.

 • Vi erbjuder professionell, mänsklig översättning i vilket språk och ämne som helst.

 • Till skillnad från andra översättningstjänster så förlitar vi oss inte på robotöversättning, istället anförtror vi varje projekt till medlemmar av vårt professionella team.

 

Vi är stolta över den höga standard på kvaliteten som våra professionella översättare uppnår och vi garanterar er belåtenhet med vårt jobb.

 

Kontakta oss för en offert.

bottom of page