top of page

Strokovne spletne prevajalske storitve

Slovene

TranslationServices.com nudi strokovne prevode v katerikoli jezik in na katerokoli temo. Naša ekipa strokovnjakov je prevedla že tisoče dokumentov za zadovoljne stranke v Ljubljani, Mariboru, Celju in po vsem svetu. Če potrebujete prevod iz ali v slovenščino, angleščino, hindijščino, španščino ali kitajščino, vam obljubimo, da bomo vaš projekt izvedli z najvišjo kvaliteto.

 

Kontaktirajte nas za ponudbo.

 

Katere storitve nudimo?

 

TranslationServices.com nudi kvalitetno prevajanje za stranke z različnimi ozadji. Od podjetij in avtorjev do znanstvenikov lahko pomagamo vsem. Poleg prevajanja za slovenščino naša ekipa vsak dan prevaja med preko 100 jeziki. Nudimo vam sledeče:

 

 • Akademski prevodi. Prevedemo lahko besedila na katerokoli temo iz slovenščine v angleščino, nemščino, japonščino in mnogo drugih jezikov.

 

 • Poslovni prevodi. Potrebujete prevod kataloga iz slovenščine v angleščino ali drugi jezik? Nudimo vam poslovno prevajanje za priročnike, opise izdelkov in druge poslovne in marketinške vsebine.

 

 • Leposlovni prevodi. Ste pripravljeni, da razširite svoj mednarodni krog bralcev? Prevedli smo že knjige skoraj vsakega žanra, od romantičnih novel, do znanstvenofantastičnih manuskriptov ter memoarjev. Naši leposlovni prevajalci, ne prevajajo dobesedno in ohranijo vaš stil in način pisanja.

 

 • Medicinski prevodi. Medicinskih prevodov ne nudimo mi, temveč sodelujemo s podjetjem, ki je specializirano za take prevode in lahko hitro in natančno prevede zapiske, zdravniška poročila, intervjuje s pacienti in druge medicinske dokumente iz in v slovenščino.

 

 • Pravni prevodi. Smo partner podjetja za pravne prevode, ki ima izkušnje in strokovnjake, da prevede vse od pisem o nameri, izjave, testamente, pravilnike o zasebnosti in druge pravne dokumente. Naš partner za pravne prevode je vedno strokoven in zaupen.

 

 • Overjeni prevodi. Izberite to storitev, če potrebujete prevod transkripta akademskih dosežkov, certifikata o poroki ali ločitvi ali drugih pomembnih dokumentov iz slovenščine za namene selitve ali druge namene.

 

 • Lokalizacija. Želite razširiti svoj posel na tuji trg? Vaše vsebine bomo prilagodili za želene države in regije.

 

 • Podnaslavljanje. Prevedemo lahko slovenski dialog vaših videov in ustvarimo podnapise v drugem jeziku, kot je italijanščina, portugalščina ali vietnamščina.

 

 • Splošni prevodi. Potrebujete hitri prevod slovenskega dokumenta? Prevedemo lahko praktično vse, po ugodni ceni in natančno. Kontaktirajte nas, da se pogovorimo o vaših potrebah za prevajanje slovenščine.

 

Kdo smo?

 

Prevajalci pri TranslationServices.com so kvalificirani strokovnjaki z dokazanimi izkušnjami in neverjetno pozornostjo za podrobnosti. Naši slovenski prevajalci so specializirani za različna področja, zato vsak projekt dodelimo najbolj primernemu članu ekipe. Preprosto povedano, nudimo najboljše storitve prevajanja za Ljubljano, Maribor, Celje in drugje.

 

Zakaj se sodelovanje s TranslationServices.com splača?

 

 • Nudimo cenovno ugodne in natančne prevode za podjetja, strokovnjake in pisatelje na vseh področjih ali žanrih.

 • Nudimo strokovne prevode v vsak jezik s kateregakoli področja.

 • V nasprotju z drugimi ponudniki prevajanja, se ne zanašamo na strojne prevode; vsak projekt zaupamo članom naše ekipe strokovnjakov.

 

Ponosni smo na visoke kakovostne standarde, ki jih naši prevajalci zagotavljajo in jamčimo, da boste zadovoljni z našim delom.

 

Kontaktirajte nas za ponudbo.

bottom of page