top of page

Profesionalne prevodilačke usluge na mreži

Serbian

TranslationServices.com nudi profesionalni prevod na bilo koji jezik i za bilo koju temu. Naš stručni tim je preveo na hiljade dokumenata za zadovoljne klijente u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i širom sveta. Bilo da vam treba prevod na ili sa srpskog, engleskog, hindi, španskog ili kineskog jezika, obećavamo da ćemo vaš projekat prevesti prema najvišim standardima.

 

Kontaktirajte nas za procenu cene.

 

Koje usluge nudimo?

 

TranslationServices.com pruža visokokvalitetne prevode za klijente sa različitim radnim iskustvom i kvalifikacijama, od preduzeća do autora ili akademika. Pored pružanja prevodilačkih usluga za srpski, naš ostvareni prevodilački tim redovno prevodi više od 100 jezika. Mi nudimo:

 

 • Akademski prevod. Po pristupačnoj ceni, možemo prevesti bilo koju temu sa srpskog na engleski, sa srpskog na nemački, sa srpskog na japanski, uključujući mnoge druge jezičke parove.

 

 • Poslovni prevod. Da li vam treba katalog preveden sa srpskog na engleski ili na neki drugi jezik? Nudimo usluge poslovnog prevođenja priručnika za kadrovsku službu, opisa proizvoda i drugog poslovnog i marketinškog sadržaja.

 

 • Književni prevod. Spremni ste za rast svoje međunarodne čitalačke publike? Preveli smo knjige iz gotovo svakog žanra, od ljubavnih romana do naučnofantastičnih rukopisa, pa sve do memoara. Naši književni prevodioci prevazilaze doslovno prevođenje reč po reč kako bi sačuvali vašu poruku i stil.

 

 • Medicinski prevod. Mi sami ne vršimo usluge medicinskog prevođenja, ali smo u partnerstvu sa firmom za medicinsko prevođenje koja može brzo i tačno prevesti beleške, medicinske izveštaje, intervjue sa pacijentima i druge medicinske dokumente na srpski ili sa srpskog jezika.

 

 • Pravni prevod. U partnerstvu smo sa firmom za pravno prevođenje koja ima iskustvo i stručnost za prevođenje vaših pisama o nameri, pismenih izjava, ugovora, pravila o privatnosti i druge pravne dokumentacije. Naš partner za usluge pravnog prevođenja je uvek profesionalan i poverljiv.

 

 • Overeni prevod. Izaberite ovu uslugu ako vam je potreban akademski prepis, venčani list ili rešenje o razvodu braka ili neki drugi neophodan dokument preveden sa srpskog jezika u imigracione ili slične svrhe.

 

 • Lokalizacija. Želite da proširite svoje poslovanje na inostrano tržište? Mi možemo da prilagodimo vaš sadržaj za određene zemlje i regione.

 

 • Titlovanje. Možemo da prevedemo dijalog na srpskom jeziku u vašim video zapisima i da napravimo titlove na drugom jeziku kao što je italijanski, portugalski ili vijetnamski.

 

 • Opšti prevod. Da li vam samo treba dokument na srpskom jeziku preveden ŠTO PRE? Mi prevodimo gotovo sve povoljno i precizno, pa nas kontaktirajte kako bismo porazgovarali o vašim prevodilačkim potrebama sa srpskog ili na srpski jezik.

 

 

Ko smo mi?

 

Prevodioci u TranslationServices.com su visokokvalifikovani profesionalci, sa dokazanim iskustvom i fenomenalnim okom za detalje. Naši srpski prevodioci su specijalizovani za širok spektar tema, što znači da svaki projekat dodeljujemo odgovarajućem članu tima. Jednostavno, nudimo najbolje prevodilačke usluge stanovnicima Beograda, Niša, Novog Sada i drugih mesta.

 

Zašto raditi sa TranslationServices.com?

 

 • Pružamo povoljne i precizne poslovne, akademske i književne prevode za bilo koju temu ili žanr.

 • Nudimo profesionalni ljudski prevod na bilo koji jezik i za bilo koju temu.

 • Za razliku od drugih prevodilačkih usluga, ne oslanjamo se na mašinsko prevođenje – umesto toga svaki prevodilački projekat poveravamo članovima našeg profesionalnog tima.

 

Ponosni smo na visoke standarde kvaliteta koje naši profesionalni prevodioci ostvaruju i garantujemo vam da ćete biti zadovoljni našim radom.

 

Kontaktirajte nas za procenu cene.

bottom of page