top of page

Servicii online de traducere profesionale

Romanian

TranslationServices.com oferă traduceri profesionale în orice limbă, pentru orice domeniu. Echipa noastră de experți a tradus mii de documente pentru clienți din București, Iași, Chișinău și din întreaga lume, satisfacția acestora fiind prioritară pentru noi. Fie că aveți nevoie de o traducere în sau din limba română, engleză, hindi, spaniolă sau chineză, promitem să vă traducem documentul la cele mai înalte standarde.

 

Contactați-ne pentru o ofertă.

 

Ce servicii oferim?


TranslationServices.com oferă traduceri de calitate pentru clienți din diferite domenii, de la companii, la autori, la cadre didactice și universitare. Pe lângă furnizarea de servicii de traducere pentru limba română, echipa noastră cu experiență, traduce regulat peste 100 de limbi. Oferim următoarele servicii:

 

 • Traduceri pentru mediul academic. Putem traduce la un preț accesibil orice subiect din română în engleză, română în germană, română în japoneză și multe alte perechi de limbi.

 

 • Traduceri pentru întreprinderi. Aveți nevoie de un catalog tradus din română în engleză sau în altă limbă? Oferim servicii de traducere pentru întreprinderi care vor să traducă manuale de resurse umane, descrieri de produse și subiecte legate de mediul de afaceri și marketing.

 

 • Traduceri literare. Sunteți gata să vă deschideți către cititorii internaționali? Am tradus cărți din aproape toate genurile, de la romane de dragoste, la manuscrise de ficțiune, la memorii. Traducătorii noștri nu vor traduce doar cuvânt cu cuvânt, ci vor depune efortul necesar pentru a vă păstra vocea și stilul.

 

 • Traduceri medicale. Nu oferim noi înșine traduceri medicale, dar ne-am asociat cu o firmă de traduceri medicale care poate traduce rapid și cu exactitate rețete, fișe medicale, interviuri cu pacienți și alte documente medicale în sau din limba română.

 

 • Traduceri legale. Ne-am asociat cu o firmă de traduceri juridice, care are experiență și expertiză pentru a traduce scrisorile dvs. de intenție, declarațiile în scris, acte notariale, politicile de confidențialitate și alte documentații legale. Partenerul nostru de traduceri legale va arăta întotdeauna profesionalism și confidențialitate.

 

 • Traduceri certificate. Alegeți acest serviciu dacă aveți nevoie de o fișă academică, un certificat de căsătorie sau de divorț ori un alt document important tradus din limba română pentru imigrări sau scopuri similare.

 

 • Localizare. Vreți să vă extindeți afacerea pe o piață externă? Vă putem adapta conținutul pentru anumite țări și regiuni.

 

 • Subtitrare. Putem traduce dialogurile în limba română din videoclipurile dvs. și putem traduce subtitrări în altă limbă, precum italiană, portugheză sau vietnameză.

 

 • Traduceri generale. Aveți nevoie doar de un document în limba română tradus urgent? Traducem orice în mod corect și la un preț accesibil, așa că vă rugăm să ne contactați pentru a discuta solicitările dvs. de traducere în limba română.

 

Despre noi

 

Traducătorii de la TranslationServices.com sunt profesioniști cu experiență dovedită în domeniu și cu o dedicație deosebită pentru detalii. Traducătorii nostril sunt specializați pe o gamă largă de domenii, ceea ce denotă faptul că pentru fiecare tip de proiect, avem un anumit tip de specialist. Pe scurt, oferim cele mai bune traduceri pentru clienții din București, Iași, Chișinău precum și din alte localități.

 

Avantaje oferite de către TranslationServices.com

 

 • Oferim traduceri tip business, academice și literare accesibile și precise, pentru orice subiect sau gen.

 • Oferim traduceri profesionale non-automatizate in orice limbă de orice tip.

 • Spre deosebire de alte servicii de traduceri, noi nu bazăm pe traduceri automatizate; în schimb noi încredințăm fiecare proiect de traducere către un traducător specializat pe domeniul respectiv

Suntem mândri de standardele înalte de calitate pe care traducătorii noștri le oferă și vă garantăm satisfacția dvs. prin dedicația și seriozitatea noastră.

 

Contactați-ne pentru o ofertă.

bottom of page