top of page

Profesjonelle oversettelsestjenester på nett

Norwegian

TranslationServices.com gir profesjonell oversettelse på alle språk og emner. Våre ekspert-team har oversatt tusenvis av dokumenter for fornøyde kunder i Oslo, Bergen, Trondheim og rundt om i verden. Enten du har behov for oversettelse til og fra norsk, engelsk, hindi, spansk eller kinesisk, så lover vi å oversette prosjektet til den høyeste standard.


Kontakt oss for et tilbud.


Hvilke tjenester tilbyr vi?


TranslationServices.com leverer høy kvalitet på oversettelsene for kunder som har en rekke bakgrunner, fra bedrifter, til forfattere og akademikere. I tillegg til å gi oversette til norsk, kan vårt dyktige oversettelses-team jevnlig oversette til over 100 språk. Vi tilbyr:

 

 • Akademisk oversettelse. Vi kan oversette ethvert emne fra norsk til engelsk, norsk til tysk, norsk til japansk og mange andre språk til en rimelig pris.

 

 • Bedrifts-oversettelse. Trenger du å oversette en katalog fra norsk til engelsk eller et annet språk?   Vi tilbyr bedrifter oversettelsestjenester for menneskelige ressurser-håndbøker, produktbeskrivelser og annen virksomhets- og markedsføringsinnhold.

 

 • Litterær oversettelse. Klar for å øke ditt internasjonale publikum? Vi har oversatt bøker fra nesten hver eneste sjanger, fra romaner, til science fiction-manuskripter, til memoarer. Våre litterære oversettere gjør mer enn ord-for-ord-oversettelser for å bevare din stemme og stil.

 

 • Medisinsk oversettelse. Vi gjør ikke medisinske oversettelser selv, men har inngått samarbeid med et medisinsk oversettelsesfirma som raskt og nøyaktig oversetter notater, medisinske rapporter, pasientintervjuer og andre medisinske dokumenter til eller fra norsk.

 

 • Juridisk oversettelse. Vi har inngått samarbeid med et juridisk oversettelsesfirma som har erfaring og kompetanse til å oversette en intensjonsavtale, skriftlige erklæringer, kontrakter, retningslinjer og annen juridisk dokumentasjon. Vår juridiske oversettelsespartner er alltid profesjonell og konfidensiell.

 

 • Sertifisert oversettelse. Velg denne tjenesten dersom du trenger en vitenskapelig transkripsjon, ekteskap- eller skilsmissesertifikat, eller andre viktige dokument som er oversatt fra norsk for innvandring eller lignende formål.

 

 • Lokalisering. Ønsker du å utvide virksomheten din i et utenlandsk marked? Vi kan tilpasse innholdet ditt for bestemte land og regioner.

 

 • Teksting. Vi kan oversette den norske dialogen i videoene dine og lage undertekster på et annet språk, for eksempel italiensk, portugisisk, eller vietnamesisk.

 

 


Hvem er vi?


Oversettere hos TranslationServices.com er høyt kvalifiserte fagfolk med erfaring og med utrolig mye oppmerksomhet på detaljer. De norske oversetterne våre er spesialister i en rekke fag, noe som betyr at vi gi hvert prosjekt til et hensiktsmessig team-medlem. Ganske enkelt kan vi tilby de beste tjenestene for oversettelse til folk i Oslo, Bergen, Trondheim og andre steder.

 


Hvorfor arbeide med TranslationServices.com?

 

 • Vi tilbyr rimelige og nøyaktige oversettelser for næringsliv, akademiske og litterære oversettelser for alle temaer eller sjangre.

 • Vi tilbyr profesjonell menneskelig oversettelse i ethvert språk og emne.

 • I motsetning til andre oversettelsestjenester, så stoler vi ikke på maskinoversettelser; vi overlater i stedet hvert oversettelses-prosjekt til medlemmer av vårt profesjonelle team.

 

Vi er stolte av den høye standarden for kvalitet som våre profesjonelle oversettere oppnår og garanterer din tilfredshet med arbeidet vårt.


Kontakt oss for et tilbud.

bottom of page