top of page

Medisinske oversettelsestjenester

Medical Translation Services

Ser du etter erfarne fagfolk som kan oversette dine medisinske dokumenter?

Selv om TranslationServices.com ikke tilbyr medisinske oversettelsestjenester direkte, har vi etablert et partnerskap med et ledende firma som tilbyr nøyaktige medisinske oversettelsestjenester for sykehus, klinikker og andre helseinstitusjoner over hele verden.

 

Medisinsk oversettelse av høy kvalitet krever spesialkompetanse, og det er grunnen til at vår partner jobber med oversettere som har erfaring fra en rekke medisinske spesialfelt, inkludert anestesiologi, dermatologi, akuttmedisin, hematologi, immunologi, indremedisin, nevrologi, obstetrikk og gynekologi, onkologi, oftalmologi, patologi, pediatri, psykiatri, radiologi, kirurgi og urologi. Med over 20 års erfaring i noen felt, er dette byråets oversettere eksperter, forpliktet til å fremme tilgjengelig og effektiv omsorg.

 

Få en fleksibel medisinsk oversettelse som passer dine behov

 

Din medisinske praksis står overfor unike utfordringer. Byrået vi samarbeider med vil imøtekomme dine behov, og tilby medisinske oversettelser som lar deg kommunisere med pasienter og gi optimal behandling.

 

  • Kanskje du trenger en måte å forklare hjemmebehandlingsalternativer for byens Hmong befolkning?

 

  • Kanskje ditt travle sykehus trenger å raskt oversette før-operasjon instruksjonsark til kinesisk?

 

  • Kanskje familieklinikken din ønsker å oversette barnevaksinasjonsplaner til spansk for å gjøre prosessen så enkel som mulig for foreldrene?

 

Enten du ønsker oversettelse av notater, medisinske rapporter, pasientintervjuer eller noe annet, kan dette byrået hjelpe. Deres svært erfarne og fleksible profesjonelle oversettere, hvorav mange er leger og sykepleiere, kan jobbe med nesten alle typer dokumenter.


 

Nøyaktig medisinsk oversettelse er avgjørende for nøyaktig medisinsk behandling

 

Oversettelse er vanskelig. I mange tilfeller har ord på et språk ingen paralleller i andre språk, men medisinsk oversettelse må være detaljert og nøyaktig – siden unøyaktighet kan sette liv i fare. Pasienter legger helsen sin i hendene på ikke bare omsorgspersoner, men også medisinske oversettere, som alle må fullføre jobbene sine nøyaktig og kompetent.

 

Medisinsk oversettelse er ingen jobb for amatører. Med lang erfaring innen medisinsk sektor, er disse oversetterne detaljorienterte og omhyggelige, og produserer kun det mest presise arbeidet. Med de grundige kvalitetssikringsprosedyrene de utfører, vil deres oversettelser garantert tilfredsstille.

Livreddende omsorg krever rask oversettelse

 

I helsevesenet kan hastighet utgjøre forskjellen mellom liv og død, og noen ganger er medisinsk oversettelse nødvendig for å komme videre med en avgjørende prosedyre. Det medisinske oversettelsesselskapet vi samarbeider med, forstår viktigheten av å levere oversettelser innen fristen. Denne dedikasjonen til levering til riktig tid i forbindelse med deres 24/7 tilgjengelighet betyr at du vil motta medisinske oversettelser når du trenger dem.


 

Forvent sterk kundestøtte

 

​Det medisinske oversettelsesbyrået vi jobber med er ikke bare forpliktet til raske og nøyaktige oversettelser – de har også gjort det til sin oppgave å levere en feilfri ende-til-ende kundeopplevelse. For å sikre at bestillinger alltid går problemfritt for kundene, har partneren vår et dedikert team med støtteagenter. Enten du har problemer med implementering, konto-administrasjon eller noe annet, er teamet deres ivrige etter å hjelpe. De er tilgjengelige til enhver tid, så hvis du trenger deres hjelp, ring dem etter at vi har introdusert deg.


 

Velg selskapet som holder dine medisinske data konfidensielle

 

​Med sikre servere, det siste innen krypteringsteknologi og sterke taushetserklæringer for alle deres oversettere, er firmaet dedikert til å beskytte medisinske data. De følger strengt HIPAA og andre lover og forskrifter om pasientkonfidensialitet. Vær trygg på at dine medisinske data vil være trygge hos vårt partnerbyrå.


 

Vår partner er det beste medisinske oversettelsesselskapet i bransjen

 

​Hvis du leter etter et medisinsk oversettelsesfirma som er nøyaktig, raskt, fleksibelt, pålitelig og troverdig, trenger du ikke lete lenger. Vår partner tilbyr de beste medisinske oversettelsestjenestene som er tilgjengelige, og vi tror virkelig at de lykkes med oppdraget sitt. Hvis vi ikke trodde de var det beste medisinske oversettelsesfirmaet der ute, ville vi ikke anbefalt dem til deg for å hjelpe deg med å dekke dine behov.

 

Klar for medisinsk oversettelse på toppnivå? Ta kontakt med oss ​​med en gang slik at vi kan introdusere deg for en tjeneste som kan løse din medisinske oversettelseshodepine.

bottom of page