top of page

Medicinska översättningstjänster

Medical Translation Services

Letar du efter erfarna översättare för att korrekt kunna översätta dina medicinska dokument?

 

Även om TranslationServices.com inte erbjuder medicinska översättningstjänster direkt, har vi etablerat ett partnerskap med ett ledande företag som tillhandahåller korrekta medicinska översättningstjänster för sjukhus, kliniker och andra vårdinstitutioner över hela världen.

 

Högkvalitativ medicinsk översättning kräver en nischexpertis, vilket är anledningen till att vår partner arbetar med översättare med erfarenhet av ett antal medicinska specialiteter, inklusive anestesiologi, dermatologi, akutmedicin, hematologi, immunologi, internmedicin, neurologi, obstetrik och gynekologi, onkologi, oftalmologi, patologi, pediatrik, psykiatri, radiologi, kirurgi och urologi. Med över 20 års erfarenhet i många fall, är denna byrås översättare experter, de är engagerade i att främja en tillgänglig och effektiv vård.

Kontakta oss för en introduktion

Få flexibel medicinsk översättning som passar dina behov

 

Din medicinska verksamhet står inför språkliga utmaningar. Byrån vi har samarbetat med kommer att möta dina behov och tillhandahålla medicinsk översättning som gör att du kan kommunicera med patienter och erbjuda en  optimerad vård.

 

  • Du kanske behöver ett sätt att förklara behandlingsalternativ hemma för din stads Hmong-befolkning?

 

  • Ditt sjukhusinstruktionsblad före operationen kanske snabbt behöver översättas till kinesiska?

 

  • Kanske vill din familjeklinik helt enkelt översätta barnvaccinationsscheman till spanska för att göra processen så enkel som möjligt för föräldrar?

 

Oavsett om du söker översättning av anteckningar, medicinska rapporter, patientintervjuer eller något annat kan den här byrån hjälpa dig. Deras mycket erfarna och flexibla professionella översättare, av vilka många är läkare och sjuksköterskor, kan arbeta med nästan alla typer av dokument.


 

Noggrann medicinsk översättning är avgörande för korrekt medicinsk vård

 

Översättning är svårt. I många fall har ord inga en-till-en-motsvarigheter mellan olika språk, men en medicinsk översättning måste helt enkelt vara noggrann – eftersom en oprecis sådan kan äventyra liv. Patienter lägger sin hälsa i händerna på inte bara vårdgivare utan även medicinska översättare, som alla måste utföra sina jobb noggrant och kompetent.

 

Medicinsk översättning är inget jobb för amatörer. Med lång erfarenhet inom den medicinska sektorn är dessa översättare detaljorienterade och noggranna och producerar endast det mest exakta arbetet. Med de grundliga kvalitetssäkringsprocedurerna de utför, kommer deras översättningar garanterat att tillfredsställa dig och dina patienter.

Livräddande vård kräver snabb översättning

 

Inom vården kan snabbhet göra skillnaden mellan liv och död, och ibland är medicinsk översättning nödvändig för att gå vidare med en avgörande procedur. Den medicinska översättningsbyrån vi arbetar med sätter stort värde på att leverera översättningar inom en viss deadline. Detta engagemang för snabb leverans i kombination med deras 24/7-tillgänglighet innebär att du kommer att få medicinska översättningar när du behöver dem.


 

Förvänta dig en enastående kundsupport

 

​Den medicinska översättningsbyrån vi arbetar med är inte bara engagerade i snabba och korrekta översättningar – de har också målet att leverera en perfekt kundupplevelse från början till slut. För att säkerställa att beställningar alltid går smidigt för kunderna har vår partner ett dedikerat team av supportagenter. Oavsett om du har problem med implementering, kontohantering eller något annat, kommer deras team gärna att hjälpa. De är tillgängliga hela tiden, så om du behöver deras hjälp, ring dem bara efter att vi har presenterat dig.


 

Samarbeta med ett företag som håller dina medicinska uppgifter konfidentiella

 

​Med säkra servrar, det senaste inom krypteringsteknik och starka NDA för alla deras översättare, är företaget dedikerat till att skydda personlig och medicinsk data. De följer strikt GDPR och andra lagar och förordningar om patientsekretess. Du kan vara säker på att dina medicinska uppgifter kommer att vara säkra hos vår partnerbyrå.


 

​Vår partner är det bästa medicinska översättningsföretaget i branschen

 

​Om du letar efter ett medicinskt översättningsföretag som är exakt, snabbt, flexibelt och pålitligt, behöver du inte leta längre än vår partner. Denna byrå är dedikerad till att tillhandahålla de bästa medicinska översättningstjänsterna som finns tillgängliga, och vi tror verkligen att de lyckas med sitt uppdrag. Om vi ​​inte trodde att de var det bästa medicinska översättningsföretaget där ute, skulle vi inte rekommendera dem att hjälpa till att möta dina behov.

 

Är du redo för medicinsk översättning på toppnivå? Kontakta oss genast så att vi kan presentera dig för en tjänst som kan lösa din medicinska översättningshuvudvärk.

bottom of page