top of page

Certifierade juridiska översättningstjänster

Legal Translation Services - Option 3_jp.webp

Exakt, snabb certifierad översättning av juridiska dokument. 

 

Behöver du ett kontrakt översatt till tyska?

Vad sägs om ett patent översatt till engelska?

Ett aktieägaravtal översatt till japanska?

 

Även om TranslationServices.com inte översätter juridiska dokument direkt, har vi samarbete med det bästa juridiska översättningsföretaget där ute för att tillgodose dina behov. För avsiktsförklaringar, intyg, förtroendehandlingar, sekretesspolicyer och annan juridisk dokumentation erbjuder vårt partnerföretag korrekta och blixtrande snabba översättningstjänster. Deras juridiska översättare är erfarna inom många juridiska underområden, inklusive följande:

 • Alternativ tvistlösning

 • Bankrätt

 • Konsumentskydd

 • Upphovsrätt och immateriella rättigheter

 • Bolagsrätt

 • Straffrätt

 • Gods och truster

 • Familjerätt

 • Hälsolagen

 • Mänskliga rättigheter

 • Invandring

 • Skattelag

 • Skadeståndsrätt

Kontakta oss för en introduktion

Översättning som möter behoven för all juridisk praxis.

 

Företaget som vi samarbetar med värdesätter kvalitet och anställer endast de mest skickliga översättarna med lång erfarenhet av att översätta juridiskt material och kännedom om juridiska formateringsstandarder. De kan översätta en rad juridiska dokument, inklusive partnerskapsavtal, ansvarsfrihet, entreprenörsavtal, fullmaktsformulär och mer. Efter att ha arbetat inom området i flera år, där många av dem är advokater i sina egna länder, är de tillräckligt kunniga och erfarna med den juridiska terminologin för att garantera snabb, mycket exakt bestyrkt översättning.


 

Experter inom juridikområdet.

 

Vårt partnerföretag garanterar varje kund den mest exakta och pålitliga certifierade juridiska översättningen. Deras översättare har samlat på sig årtionden av erfarenhet och kan hantera även de mest komplexa dokument. Specifik terminologi? Ord eller fraser utan direkta motsvarigheter på målspråket? Olika rättssystem? Oavsett vilka utmaningar ditt dokument innebär, kan vår partners översättare troligen ta itu med det. Vårt samarbetsföretag arbetar snabbt. När du anger en leveranstid, till och med om du har en brådskande deadline, kommer vår partner att leverera din förstklassiga översättning i tid.


 

Garanterad säkerhet för dina juridiska uppgifter.

 

Detta öretag förstår vikten av att bevara klientens konfidentialitet och har ett orubbligt engagemang för att säkerställa säkerheten för dina juridiska dokument. De använder ledande krypteringsmetoder och säkra servrar, och deras översättare har undertecknat sekretessavtal (de översätter även dessa!) och genomgått strikta bakgrundskontroller. Oavsett om det gäller edsförsäkran, köpebrev eller ekonomiska avtal, kommer dina dokument alltid att hanteras i säkra händer.
 

 

Det bästa inom juridiska översättningstjänster, tillgängligt nu

 

Snabb och effektiv översättning kan göra stor skillnad i juridiska förhandlingar, så kontakta oss idag så att vi kan koppla dig till vår partnerbyrå. Med noggrannhet, snabba leveranser och säkerhet som högsta prioritet lovar vi att de levererar de bästa certifierade juridiska översättningstjänsterna du kan hitta på marknanden.

bottom of page