top of page

Certificeret juridisk oversættelsestjenester

Legal Translation Services - Option 3_jp.webp

Nøjagtig, hurtig certificeret oversættelse af juridiske dokumenter

 

Har du brug for en kontrakt oversat til tysk?

Hvad med et patent oversat til dansk?

En aktionæraftale oversat til japansk?

 

Selvom TranslationServices.com ikke oversætter juridiske dokumenter direkte, har vi samarbejdet med det bedste juridiske oversættelsesfirma derude for at imødekomme dine behov. For hensigtserklæringer, affidaviter, tillidserklæringer, privatlivspolitikker og anden juridisk dokumentation tilbyder vores partnerfirma nøjagtige og lynhurtige oversættelsestjenester. Deres juridiske oversættere har erfaring inden for adskillige juridiske underområder, herunder følgende:

 • Alternativ konfliktløsning

 • Banklovgivning

 • Forbrugerbeskyttelse

 • Ophavsret og intellektuel ejendom

 • Selskabsret

 • Kriminallov

 • Ejendomme og truster

 • Familieret

 • Sundhedslov

 • Menneskerettigheder

 • Indvandring

 • Skatteret

 • Erstatningsret

Oversættelse, der opfylder enhver juridisk praksis’ behov

 

Virksomheden, som vi har indgået et samarbejde med, værdsætter kvalitet og ansætter kun de dygtigste oversættere med stor erfaring med at oversætte juridiske materialer og med kendskab til juridiske formateringsstandarder. De kan oversætte en række juridiske dokumenter, herunder partnerskabsaftaler, ansvarsfraskrivelser, entreprenøraftaler, fuldmagtsformularer med mere. Efter at have arbejdet inden for området i årevis, hvoraf mange er advokater i deres egne lande, har de godt styr på den nødvendige juridiske terminologi for at love hurtig, meget præcis certificeret oversættelse.


 

Eksperter inden for jura

 

Vores partnerfirma garanterer enhver kunde den mest præcise og pålidelige certificerede juridiske oversættelse muligt. Deres oversættere har akkumuleret årtiers erfaring og er i stand til at håndtere selv de mest komplekse dokumenter. Uklar terminologi? Ord eller sætninger uden direkte ækvivalenter på målsproget? Forskellige retssystemer? Uanset hvilke udfordringer dit dokument byder på, kan vores partners oversættere sandsynligvis tackle det. Vores partnervirksomhed arbejder også hurtigt. Når du angiver en tidsfrist, endda en presserende deadline, vil vores partner levere din førsteklasses oversættelse til tiden.


 

Garanteret sikkerhed for dine juridiske data

 

Dette firma forstår vigtigheden af ​​at bevare klientens fortrolighed og har en urokkelig forpligtelse til at sikre ​​dine juridiske datas sikkerhed. De bruger førende krypteringsmetoder og sikre servere, og deres oversættere har underskrevet fortrolighedsaftaler (dem oversætter de også!) og gennemgået strenge baggrundstjek. Uanset om det er edsvorne erklæringer, købsaftaler eller finansielle aftaler, vil dine dokumenter altid forblive i pålidelige hænder.


 

Det bedste inden for juridiske oversættelsestjenester, tilgængeligt nu

 

Hurtig og effektiv oversættelse kan gøre hele forskellen i juridiske forhandlinger, så kontakt os i dag, så vi kan forbinde dig med vores partnerbureau. Med nøjagtighed, hastighed og sikkerhed som deres topprioriteter lover de at levere de bedste certificerede juridiske oversættelsestjenester, du kan finde.

bottom of page