top of page

Професионални услуги за онлайн преводи

Bulgarian

TranslationServices.com осигурява професионален превод на всеки език, на всяка тема. Нашият експертен екип е превел хиляди документи за доволни клиенти от София, Пловдив, Варна и целия свят. Независимо дали се нуждаете от превод на или от български, английски, хинди, испански или китайски, ние Ви обещаваме, че ще преведем Вашия проект по най-високите стандарти.

 

Свържете се с нас за оферта.

 

Какви услуги предлагаме?

 

TranslateServices.com доставя висококачествени преводи за клиенти от различна среда – от фирми до автори и учени. В допълнение към предоставянето на преводачески услуги на български език, нашият квалифициран екип преводачи редовно превежда на повече от 100 езика. Ние предлагаме:

 

 • Академични преводи. Можем да преведем всяка тема от български на английски, от български на немски, от български на японски и на много други езици.

 

 • Бизнес преводи. Нуждаете ли се от превод на каталог от български на английски или на друг език? Ние предлагаме бизнес преводи на ръководства за управление на човешките ресурси, описания на продукти и друго бизнес и маркетингово съдържание.

 

 • Литературни преводи. Готови ли сте да разширите аудиторията от читателите си на международно ниво? Ние сме превеждали книги от почти всички жанрове – от романтични новели до научнофантастични ръкописи и мемоари. Нашите литературни преводачи прекрачват рамките на буквалния превод, за да запазят внушенията и стила на оригинала.

 

 • Медицински преводи. Ние самите не предоставяме медицински преводи, но партнираме с фирма за медицински преводи, която може бързо и прецизно да превежда бележки, медицински доклади, интервюта с пациенти и друга медицинска документация от или на български език.

 

 • Юридически преводи. Ние си партнираме с фирма за юридически преводи, която има опита и знанията да превежда Вашите писма за намерения, декларации, дела, политики на поверителност и друга правна документация. Нашият партньор за юридически преводи е изключително професионален и не разгласява поверителна информация.

 

 • Сертифицирани преводи. Изберете тази услуга, ако имате нужда Ваш академичен препис, удостоверение за брак или развод или друг важен документ да бъде преведен от български език с цел имигриране или др.

 

 • Локализация. Търсите начин да разширите бизнеса си на чужд пазар? Можем да адаптираме Вашето съдържание за конкретни страни и региони.

 

 • Субтитри. Можем да преведем български диалог във Вашите видеоклипове и да създадем субтитри на чужд език, като италиански, португалски или виетнамски.

 

 • Общи преводи. Нуждаете ли се от незабавен превод на български документ? Ние превеждаме почти всичко прецизно и на достъпни цени, затова се свържете с нас, за да обсъдим нуждата Ви от български превод.

 

Кои сме ние?

 

Преводачите в TranslationServices.com са висококвалифицирани специалисти с доказан опит и феноменално внимание към детайлите. Нашите български преводачи са специализирани в различни теми, което означава, че възлагаме всеки проект на подходящия член на екипа. Казано накратко, ние предлагаме най-добрите преводни услуги на жителите на София, Пловдив, Варна и навсякъде другаде.

 

Защо да работите с TranslationServices.com?

 

 • Предлагаме прецизни бизнес, академични и литературни преводи на всякакви теми и жанрове на достъпни цени.

 

 • Предлагаме професионален превод, извършен от човек, на всеки език и на всяка тема.

 

 • За разлика от останалите преводни услуги, ние не разчитаме на машинен превод. Вместо това поверяваме всеки проект за превод на членовете на нашия професионален екип.

 

Гордеем се с високите стандарти за качество, които нашите професионални преводачи постигат, и гарантираме, че ще бъдете удовлетворени от нашата работа.

 

Свържете се с нас за оферта.

bottom of page