top of page

Undertekstning

Undertexter kan avsevärt utöka publiken för dina videor eller presentationer, vilket gör att du kan nå nya tittare på utländska marknader. Oavsett om du behöver undertexter för ditt YouTube-innehåll, en oberoende film eller en informationsvideo kan TranslationServices.com tillgodose dina undertextningsbehov.

Undertekster kan i høj grad udvide publikum til dine videoer eller præsentationer, så du kan nå ud til nye seere på udenlandske markeder. Uanset om du har brug for undertekster til dit YouTube-indhold, en uafhængig film eller en informationsvideo, kan TranslationServices.com opfylde dine undertekstningsbehov.

 

Bestil underteksttjenester i dag.


 

Hvad er forskellen mellem undertekster og transskriptioner?

 

Selvom både undertekster og transskriptioner kan hjælpe dig med at tiltrække nye seere, henvender disse tjenester sig til forskellige målgrupper. Undertekster, som du ville finde i en udenlandsk film, giver skriftlige oversættelser af tale fra et sprog til et andet, så videoen kan nydes af flere seere verden over. Transskriptioner er simpelthen en direkte transskription af den talte lyd og bruges primært til at tjene dem, der er døve eller hørehæmmede.

 

Når du har brug for et erfarent team til at producere undertekster til dig eller blot oversætte dine eksisterende transskriptioner, står vi klar. Vores oversættere kan arbejde med ethvert undertekstfilformat, inklusive SRT, SBV, SSA og andre, og vi vil samarbejde med dig om at tilpasse skrifttype, størrelse og farve på dine undertekster og optimere seeroplevelsen for dit publikum.


 

Undertekster kan øge dit seertal.

 

For fuldt ud at udnytte den globale markedsplads og maksimere din rækkevidde og dit engagement med seerne, har du brug for videoundertekster på fremmedsprog. Undertekster kan også tjene som et alternativ til stemmeindtaling, da de er en mere omkostningseffektiv mulighed end at ansætte dyre stemmetalenter. Vores undertekstteam har leveret undertekster til videoindhold på en række områder, herunder lov, uddannelse, sundhedspleje, forretning, underholdning og meget mere.

 

Vi tror på at opretholde de højeste kvalitetsstandarder, så alle vores underteksttjenester udføres af dygtige fagfolk, ikke af talegenkendelsessoftware. Denne form for teknologi er fantastisk til at producere en base, men den er bare for upræcis til det endelige udkast, som vi altid har vores professionelle undertekstoversættere til at vurdere for nøjagtighed. Vores team anvender deres omfattende viden og erfaring til at producere undertekster, der er nøjagtige og fri for de pinlige fejl, der ofte findes i computergenereret arbejde.

 

Vi leverer en omkostningseffektiv løsning til videoproducenter, der har brug for at skabe og redigere undertekster til YouTube, film, tv og andre medier inden for selv de strammeste deadlines.

 

Kontakt os i dag for at få et prisoverslag på underteksttjenester.

bottom of page