top of page

Teksting

Undertexter kan avsevärt utöka publiken för dina videor eller presentationer, vilket gör att du kan nå nya tittare på utländska marknader. Oavsett om du behöver undertexter för ditt YouTube-innehåll, en oberoende film eller en informationsvideo kan TranslationServices.com tillgodose dina undertextningsbehov.

Undertekster kan i stor grad utvide publikumet for dine videoer eller presentasjoner, slik at du kan nå ut til nye seere på tvers av verdenshav. Enten du trenger undertekster til din YouTube kanal, en uavhengig film eller en informasjonsvideo, kan TranslationServices.com dekke dine tekstingsbehov.

 

Bestill tekstingstjenester i dag.

 

Hva er forskjellen mellom undertekster og bildetekster?

 

Selv om både undertekster og bildetekster kan hjelpe deg med å tiltrekke nye seere, henvender disse tjenestene seg til forskjellige målgrupper. Undertekster, som du kan finne i en utenlandsk film, gir skriftlige oversettelser av tale fra ett språk til et annet, slik at videoen kan nytes av publikummere over hele verden. Bildetekster er rett og slett en direkte transkripsjon av den talte lyden og brukes først og fremst for å tjene døve eller de som har hørselsutfordringer.

 

Når du trenger et erfarent team til å produsere undertekster for deg eller oversette dine eksisterende bildetekster, står vi klare. Oversetterne våre kan jobbe med alle tekstingsfilformater, inkludert SRT, SBV, SSA og andre. Og vi vil samarbeide med deg for å tilpasse skrifttype, størrelse og farge på undertekstene dine og optimalisere seeropplevelsen for ditt publikum.


 

Undertekster kan øke seertallet ditt.

 

Du trenger fremmedspråklige undertekster for å kunne benytte deg av den globale markedsplassen fullt ut, og maksimere rekkevidden og engasjementet ditt hos dine seere. Teksting kan også tjene som et alternativ til bruk av fortellerstemmer, og er et mer kostnadseffektivt alternativ enn å ansette dyre stemmeskuespillere. Tekstingsteamet vårt har levert undertekster for videoinnhold for en rekke felt, inkludert lov, utdanning, helsevesen, bedrifter, underholdning og mer.

 

Vi ønsker å opprettholde de høyeste kvalitetsstandardene, derfor blir alle våre tekstingstjenester utført av dyktige fagfolk, ikke av dataprogrammer for talegjenkjenning. Denne typen teknologi er flott for å lage en base, men den er rett og slett for upresis for det endelige utkastet. Vi får alltid våre profesjonelle undertekstere til å sørge for nøyaktighet. Teamet vårt bruker sin omfattende kunnskap og erfaring til å produsere undertekster som er nøyaktige og fri for pinlige feil som ofte finnes i datagenerert arbeid.

 

Vi tilbyr en kostnadseffektiv løsning for videoprodusenter som trenger å lage og redigere undertekster for YouTube, film, TV og andre medier, selv innenfor de strammeste tidsfrister.

 

Kontakt oss i dag for å få et tilbud på tekstingstjenester.

bottom of page